Er is een spectaculair bloeiende tuinhortensia: Hydrangea Endless Summer. Het is de enige tuinhortensia die gegarandeerd de hele zomer doorbloeit. Bovendien maakt de nieuwe tuinhortensia een einde aan snoeiproblemen. Het wordt dus letterlijk een eindeloze zomer!

Optimale bloei
De gewone tuinhortensia (Hydrangea macrophylla) bloeit op tweejarig hout. Endless Summer is uniek doordat deze meteen op elke tak bloeit. Door deze unieke eigenschap bloeit Endless Summer extra lang. Snoeien is geen probleem. Je kunt de takken namelijk in het voorjaar in de gewenste vorm snoeien zonder dat je hoeft na te denken. De takken produceren hoe dan ook nieuwe bloemen. De plant is verkrijgbaar in drie kleuren: blauw en roze (The Original) en wit (The Bride). De grootte van de planten varieert van 90 tot 150 centimeter met bloemen van 15 tot 20 centimeter doorsnede. Endless Summer bloeit elk jaar opnieuw.

Tuin en terras
De hortensia kan vanaf april de tuin in. Graaf een gat, voeg wat speciale Hortensiagrond toe voor een optimale beworteling en plant de tuinhortensia. Geef vervolgens royaal water en het grote genieten begint. Behalve in de tuin kan Endless Summer ook uitstekend worden toegepast in grote potten op het terras of balkon.

Uitbundig
Je ziet direct wanneer Endless Summer water nodig heeft, het blad van de hortensia gaat dan wat slaphangen om zich (kort na het watergeven) weer op te richten. Voor elke tuinplant geldt dat hij optimaal bloeit en groeit met plantenvoeding. Bij elke Endless Summer-plant zit daarom een zakje Pokon voeding; het garandeert een extra lange, gezonde en uitbundige bloei! Als de winterperiode eenmaal aanbreekt, behoudt Endless Summer haar decoratieve waarde. De (verdroogde) bloemen geven de tuin zelfs in de wintermaanden extra sfeer.


lijn brochure 1

Gratis woonboeken

Nog meer inspiratie opdoen? Vraag de onderstaande brochures gratis aan!

Xooon interieurs
Henders & Hazel
Prominent
Design keukens
Superkeukens
Keukenvision
Mijn Bad
Kalfire houthaarden
Kalfire gashaarden
Dik Geurts
Dru gashaarden
Nibo Stone
Design trapleuning
Vivara leven in de tuin

 

Geslacht

 


Geboortedatum

 

Wonenonline nieuwsbrief
 Ja, ik ontvang graag de nieuwsbrief

Wij gaan netjes met uw gegevens om. Dit kunt nalezen in onze privacy verklaring. Door op aanvragen te klikken gaat u akkoord dat wij uw gegevens verwerken om uw aanvraag af te kunnen handelen. Hierna worden uw gegevens door ons weer verwijderd.

 

 

Ook leuk om te lezen