793
Zomerbollen patchwork

Modern en vintage combineren; niets is leuker dan te knippen en te plakken en het beste uit beide naar boven te halen. Maak met zomerbollen een creatief patchwork in jouw tuin, waarin al het moois van vroeger én van nu stralen!

 

Collage
Door alles wat om ons heen gebeurt in de werelden van technologie en politiek, wordt de wereld steeds kleurrijker, maar ook verwarrender en complexer. Met zijn allen vinden we daar oplossingen voor door oude met nieuwe onderdelen te verbinden. We leven als het ware in een collage die we creëren door te knippen en te plakken. Hierin wordt de begrijpbare wereld op zijn kop gezet en het onderste naar boven gehaald.

zomerbollen-patchwork-02.png

zomerbollen-patchwork-01.png

zomerbollen-patchwork-09.png

Creativiteit
De veranderende wereld waarin we leven komt tot uiting in de tuin. Hier kun je dan ook al je creativiteit op botvieren. Koppel speels verschillende stijlen aan elkaar met zomerbollen, tot een driedimensionaal patchwork. De contrastrijke combinaties maken de tuin een vrolijk en nieuw geheel. De belangrijkste kleur is hard geel, maar ook wit, blauw en oranjerood staan representatief voor dit creatieve zomerbollenpatchwork in de tuin. 

zomerbollen-patchwork-08.png

zomerbollen-patchwork-07.png

zomerbollen-patchwork-05.png

zomerbollen-patchwork-04.png

zomerbollen-patchwork-03.png

Beeld: iBulb

 

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners