1065
Tegel eruit, plant erin!
Gepubliceerd: 22-05-2014

De vereniging Groei & Bloei organiseert dit jaar voor het eerst de Nationale Tuinweek van 14 tot en met 21 juni. De grootste tuinvereniging van Nederland en België wil daarmee meer mensen enthousiasmeren om actief te gaan tuinieren met bloemen en planten. In Nederland en Vlaanderen worden die week talloze ‘groene’ initiatieven genomen: van plantenmarkten en tuinenfietstochten tot natuur-educatiewandelingen, workshops, lezingen en rondleidingen door (moes)tuinen en parken.

Tegel eruit, plant erin
De Nationale Tuinweek heeft als thema ‘Tegel eruit, plant erin’, een initiatief dat Nederland letterlijk groener maakt – steen voor steen! Daarmee hoopt Groei & Bloei een bijdrage te leveren aan groenere steden en dorpen met een grotere biodiversiteit. De week wordt feestelijk afgesloten met het Nationale Open Tuinenweekend. Meer dan 1.000 trotse tuinbezitters stellen dan hun tuin gratis open voor publiek.

Meer informatie en een overzicht van lokale activiteiten is te vinden via www.groei.nl/tuinweek

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide