1188
@Home? Zoek ontspanning in de tuin

Nu we massaal vanuit huis werken of noodgedwongen thuis zitten, is dit de uitgelezen kans om in de tuin aan de slag te gaan. Door dit nu te doen geniet je straks van prachtige bloemen en planten in je tuin.Zomerbloeiende bloembollen
Creëer fijne afleiding tijdens deze ‘thuisdagen’ door zomerbloeiende bloembollen te planten. Je kunt deze in de border en in potten planten. Zomerbollen of knollen plant je twee keer zo diep als de bol hoog is. Begonia’s en dahlia’s zijn de uitzondering hierop en worden net onder de oppervlakte geplant. Door ze nu te planten geniet je straks van adembenemende dahlia’s, lelies, calla´s en gladiolen in de tuin. Wil je meer weten over bloembollen? Kijk op www.bloembol.org.

Tuinrozen
Bezig zijn in je tuin geeft ontspanning en plezier. Ga heerlijk met tuinrozen aan de slag. Ze zijn er in verschillende vormen zoals struikrozen, klimrozen en stamrozen. Het kleurenpallet van de bloemen is breed, van wit tot paars, pastelgeel tot knalrood en alles ertussenin. Verdiep je in de geur van rozen, dan gaat er een wereld voor je open; van honingzoet, tot pittig kruidig. Kijk voor meer informatie over tuinrozen op www.roses4gardens.nl.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners