1428
Haag en bodembedekkers

Heb je een nieuwe woning gekocht of wil je een keer wat anders als haag in de tuin. Dan zou de Beukenhaag en haagbeuk een goede keus kunnen zijn, dit zijn een veel komende haagplanten in de Nederlandse tuinen.Heb je een nieuwe woning gekocht of wil je een keer wat anders als haag in de tuin. Dan zou de Beukenhaag en haagbeuk een goede keus kunnen zijn, dit zijn een veel komende haagplanten in de Nederlandse tuinen.

Voor en nadelen van deze haagplanten.
Voordelen zijn dat ze lekker goedkoop zijn. Deze groeien ook wel in elke grondsoort, dus je hoeft niet perse speciale grond aan te brengen maar wel moeten ze in goede aarde geplaatst worden. Voor een enkele rij kun je er 5 per strekkende meter aanhouden. Voor een dubbele rij kun je er 9 per meter aanhouden.

Nadelen zijn dat ze niet in de winter groenblijvend  zijn, maar wel bladhoudend. Dus je minder privé in de tuin heb als in de zomer.

Bodemdekkers zijn een mooi planten om grote vlakken in de tuin af te dekken. Dus voorkomt dus veel onkruid in de tuin. De meest voorkomende is de Hedera, Dit zijn groenblijvende planten en lekker goedkoop in aanschaf.

Wij verkopen planten met 2 jaar garantie tegen scherpe prijzen.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners