1132
Glurende buren? Met een leiboom zit jij in de luwte!

Stiekem doen we het allemaal: Gluren bij de buren. Het blijft misschien iets heel Hollands, maar we zijn in ons koude kikkerlandje nu eenmaal graag bezig met de medebewoners van onze straat. Zoals Fluitsma& van Tijnal over de buurman zeiden ‘de grote vraag die blijft altijd, waar betaalt ie toch zijn huur van?

Maar laten we eerlijk zijn, die buren kunnen ook onwijs gezellig zijn. Toch is inkijk in je tuin of huis niet altijd gewenst. Hoe los je dit subtiel op? Wij kwamen onlangs leibomen tegen en vinden ze ontzettend leuk!

Loef of leizijde

Een leiboom, we waren er nog niet heel bekend mee op de redactie maar toen we ze onlangs tegenkwamen in het tuincentrum zijn we eens gaan googelen. En we waren blij verrast met wat we aantroffen, het aanbod is namelijk enorm en zeer divers. Van groenblijvende opties tot echte olijfwilgen, allemaal verkrijgbaar in de vorm van een leiboom. Zo zit jij altijd in de luwte op je terras, en ook nog eens in stijl.

Doe het online!

Wanneer je spullen voor je tuin gaat kopen, spring je uit reflex meteen in de auto. Een bezoekje aan een tuincentrum is voor sommigen een uitje, maar wij vinden het ook zéér vermoeiend. Zeker in het weekend is het gillend druk, staan er lange rijen en raakt het mooiste uit het assortiment snel op.

Wij verruilen daarom deze drukke plekken graag voor de bank en de iPad. Online tuincentra zijn namelijk enorm in opkomst en je raadt het al; Je kunt ook leibomen online kopen!

Geen moddersporen..

Een groot voordeel van online kopen is in dit geval ook wel het bezorgen. Want eenmaal in het tuincentrum koop je áltijd meer dan je vooraf denkt én denk je ook altijd dat je auto groter is. Resultaat is een tak door het raam en de kofferbak op een kier. Dat je partner vervolgens de dankbare taak krijgt om de auto schoon te gaan maken nog maar daargelaten. Online bestellen zorgt ervoor dat je alleen vieze handen krijgt bij het tuinieren, de rest laat je lekker doen.

De keuze is reuze

Daarnaast wisten wij niet dat het aanbod aan leibomen zó divers is, het aanbod is gigantisch en je kunt in alle rust het exemplaar kiezen die bij jouw stijl past. Ook de eigenschappen kun je nalezen, scheelt je weer een teleurstelling wanneer je dacht dat hij wél tegen vorst kon

Kortom, scherm je zelf lekker af door middel van een natuurlijke afbakening. Leibomen zijn hier perfect voor, geen inkijk van buren meer maar ook geen grote defensieve schutting. Iedereen blij!

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners