1507
De voordelen van kant en klare borderpakketten
Gepubliceerd: 21-04-2021

Bent u aan het wikken en wegen over de plantenkeuze voor het inrichten van uw tuinborders? In deze blog zetten we alle voordelen van kant en klare plantensets voor borders voor u op een rij:

In kant en klare borderpakketten is al nagedacht over combineren van bloeikleuren en bladvormen van tuinplanten. Ook spreiden de bloeiperiodes over het jaar of bewust samen laten komen. Hierdoor ontvangt u altijd tuinplanten die elkaar complimenteren en kunt u zelf het borderpakket met uw favoriete bloeikleur bestellen.

Een standaard borderpakket is direct leverbaar en wordt thuisbezorgd. Het scheelt enorm veel uitzoekwerk.

Er zijn borderpakketten voor elke tuinsituatie. Zo zijn er doordachte bordersets voor een bepaalde grondsoort, lichtinval (schaduw, halfschaduw of zon) én zijn er borderpakketten op thema, zoals onderhoudsvrij, Engelse tuin of een prairietuin. Ook voor mensen die tuinieren op een specifieke bodemsoort zijn genoeg borderpakketten, bijvoorbeeld borderpakketten - droge zandgrond of borderpakketten vochtige kleigrond. Door borderpakketten te kiezen die past bij uw tuinsituatie, maakt u ook van uw tuin een onderhoudsvriendelijke tuin.

Nog een voordeel. Borderpakketten zijn reeds voorzien van een onderhoudsplan voor snoeien, bemesten en verzorging. Alle informatie die u nodig heeft voor het aanplanten, snoeien, bemesten en verzorgen vindt u terug in de omschrijving van het borderplan. Heeft u naderhand nog hulp nodig? Dan kunt u ten allen tijden contact opnemen, ook tot ver na uw bestelling
.
Met een kant en klaar pakket bespaart u de kosten van een beplantingsplan.

Heeft u geen plantpakket gevonden die past bij uw border? Maatwerk is mogelijk middels een beplantingsplan op maat. Daarin combineren experts wensen die passen bij uw bodemsoort, kijken ze naar zon/schaduw standplaatsen en tal van andere factoren. Ook wordt gekeken naar uw bordervorm en groeigroottes.

Wie meer wil weten over kant en klare borderpakketten of maatwerk, neem een kijkje op de website van Yarinde

Wonenonline


GRATIS MUST-HAVE SNOEIGIDS

snoeigidscover2.png
Ontvang nu gratis onze uitgebreide E-snoeigids. Leer de geheimen van perfect snoeien, ontdek essentiële technieken en houd je tuin het hele jaar door in topconditie.

Dit e-book staat boordevol tips voor elke tuinier, van beginner tot expert.

Vraag vandaag nog jouw gratis exemplaar aan en geniet van een gezonde, stralende tuin!

Ja, stuur mij de snoeigids