455
Bloemenbubbel met zomerbollen

Wil jij je ook zo graag losmaken van de snelle digitale wereld? De natuur helpt je. Verrijk je tuin met een grote hoeveelheid zomerbollen en trek jezelf terug in je eigen bloemenbubbel.

 

226134.jpg

Krachtig
Het gaat goed met de economie en ook digitalisering is niet weg te denken. In deze digitale wereld verzamelen we mensen met dezelfde visie om ons heen. Je omringen met gelijkgestemden geeft namelijk kracht. Het legt het leven onder een vergrootglas, waardoor de rest minder belangrijk lijkt. En het geeft zelfvertrouwen om samen dezelfde kijk op het leven te hebben. De enorme verschuiving naar digitalisering maakt alles extra krachtig, wat zich vertaalt in luxe en overdaad met juwelen van zomerbollen. Je tuin als bloemenbubbel gevuld met deze volle, weelderige bloemen in krachtige kleuren helpt je je los te maken van de snelle wereld.

226115.jpg

Houvast
Natuur om ons heen, zoals zomerbollen, geeft houvast in de snelle, digitale wereld waarin we leven. Het gebruik van grote bloemen, intense kleuren en volle borders vormt hierbij de kern. Zomerbollen zijn dan ook ware heldinnen in de tuin. De kleurrijke, volle uitstraling van de bloemen die uit de zomerbollen groeien eist alle aandacht op. Denk aan de weldadige en romantische sfeer zoals in de Gouden Eeuw. Warme kleuren als bordeauxrood, bruinrood en zwart gemengd met paars-, oranje-, blauw- en groentinten zorgen voor dezelfde superluxe sfeer. Het enige dat nog rest is genieten van je eigen bloemenbubbel.

226132.jpg

Beeld: iBulb

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.pngNieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners