1544
Kunstgras meer mogelijkheden

Altijd een groen grasveld, het hele jaar door, wat je niet hoeft te maaien. Wie wil dat nu niet? Met kunstgras kun je heel makkelijk een mooi perk aan leggen. Kunstgras is heel veelzijdig, want het kan op veel meer plekken gelegd worden dan alleen in de achtertuin. Maar wat is er mogelijk met kunstgras?

Kunstgras op het balkon
Wil je het heerlijke gevoel van gras onder je blote voeten voelen, maar heb je geen tuin? Leg dan eens een kunstgrasveldje aan op het balkon of dakterras. Er is speciaal kunstgras dat dankzij de extra stevige ondergrond direct op het beton gelegd kan worden.

Binnenshuis
Veel kantoren die het leuk vinden om een groene binnentuin te verzorgen, maken gebruik van kunstgras. Dit is namelijk veel vriendelijker in onderhoud dan echt gras. Je hoeft het immers niet te maaien of te bemesten. Wil je thuis ook kunstgras, bijvoorbeeld in de serre? Dan is dat natuurlijk ook mogelijk.

Aan de muur
Jawel: je kunt kunstgras ook aan de muur bevestigen. Dit is wel heel ander kunstgras dan datgene wat op de vloer of de grond gelegd wordt. Meestal is de onderlaag dunner, zodat het makkelijker te bevestigen is. Kunstgras aan de muur is bijvoorbeeld leuk in een tuinkamer, serre, museum of als decoratie van een kantoor.

Voor sportvelden
Er zijn heel veel soorten kunstgras te vinden als ondergrond van een sportveld. Sportkunstgras is vaak korter van vezel, zodat er een gladdere ondergrond ontstaat voor een bal om op te stuiteren of rollen. Kunstgras kom je veel tegen op voetbal-, hockey- en tennisvelden. Bovendien is het verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Kleurrijk grasveld
Overigens zijn ook de kunstgrasmatten met langere vezels verkrijgbaar in verschillende kleuren. Zo vind je bijvoorbeeld bij Kunstgrasnet een ruim aanbod kunstgras in allerlei soorten en kleuren. Zo kun je decoratief een speeltuin leuk aankleden met blauw, paars of geel gras. Of combineer de kleuren en maak er een waar kunstwerk van. Leuk voor speeltuinen, schoolpleinen en… bij je in de achtertuin.

 

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.pngNieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide