Voorheen bleef het gebruik van kunstgras doorgaans beperkt tot bepaalde sportterreinen. Eigenlijk is het nog steeds dit soort terreinen waaraan we denken wanneer we aan synthetisch gras denken. De mogelijkheden van deze kunstmatige 'grassoort' namen de laatste jaren echter aanzienlijk toe, en ook de look werd almaar natuurlijker. Zo werd het van langsom verleidelijker om synthetisch gras ook te gebruiken in een residentiële context, zeker wanneer die context gelegen is in een 'lastig' klimaat. Dan kan het immers ontzettend tijdrovend, moeilijk en duur zijn om je natuurlijke grasperken gezond te houden. In deze gevallen is synthetisch gras een prima alternatief.

Altijd een groen grasveld, het hele jaar door, wat je niet hoeft te maaien. Wie wil dat nu niet? Met kunstgras kun je heel makkelijk een mooi perk aan leggen. Kunstgras is heel veelzijdig, want het kan op veel meer plekken gelegd worden dan alleen in de achtertuin. Maar wat is er mogelijk met kunstgras?

In de stad beschikt niet iedereen over een ruim balkon of een tuintje. Dat is jammer, vooral als je in de zomer alle buren van het weer ziet genieten. Heb je een plat dak? Dan kun jij in de zomer ook buiten zitten! Je hoeft alleen maar een terras op het plat dak aan te leggen. In dit artikel leer je in een paar stappen een dakterras aanleggen.

Gras dat gemaaid wil worden en dan zo verrukkelijk geurt. Een grasveld heeft een belangrijke rustgevende, ruimtelijke en verbindende functie in een tuin.

Royal Grass ® introduceert EcoSense, een nieuwe ontwikkeling op het gebied van kunstgras die na haar levensduur volledig kan worden hergebruikt tot nieuw kunstgras.