4572
Gezellig, een vuurkorf in de tuin
Gepubliceerd: 24-10-2018

Nu de dagen korter worden en we weer wat warmere kleding uit de kast moeten halen hoeft dit nog niet te betekenen dat we niet meer gezellig buiten kunnen zitten. Zo lang het droog is en jij vind het heerlijk om buiten te vertoeven kan je gerust nog gezellig een wijntje of een beker warme chocolademelk drinken in de tuin. Voor een beetje extra warmte en gezelligheid zou je voor een vuurkorf kunnen kiezen.

 

Bij een vuurkorf in de tuin denken mensen al snel aan overlast, vooral voor de buren. Maar wanneer jij je aan de regels houdt en alleen materiaal stookt wat hiervoor bedoeld is en..... niet bij mistig of windstil weer stookt, kan je heerlijk, zonder gedoe met je buren, van een vuurkorf genieten.

Inpage_banner_Wonenonline_2023.png

Een vuurkorf geeft een heerlijke warmte af en een aangename sfeer. Maar er zijn veel meer mogelijkheden met een vuurkorf. Zo kan je deze ook gebruiken om een heerlijke hamburger op te bakken. Je kunt speciale roosters of klemmen kopen waarmee je vlees boven het vuur kunt roosteren.

Je hoeft je ook helemaal niet te beperken tot de zomermaanden om hier gebruik van te maken. In de winter kan je ook heel gezellig een stukje vlees op een vuurkorf bakken. Hoe gezellig is het om samen, tijdens de feestdagen, het liefst nog met een laagje sneeuw om je heen, rondom een vuurkorf een lekker spiesje te grillen of wat dacht je van een marshmallow als toetje na het kestdiner...

Er zijn ontzettend veel verschillende soorten vuurkorven te koop. Een vuurkorf voor elke tuin en voor elke gelegenheid! Of je nou kiest voor een ronde, een vierkante of eentje van een bekende designer. Voor elke tuinstijl of smaak is er wel een vuurkorf te koop!

Ga jij aan de slag met een vuurkorf, nodig vooral je buren gezellig uit voor een glaasje wijn! In plaats dat zij eventueel last hebben van jouw gestook ervaren ze de gezelligheid en mag jij de volgende keer bij de buren van hun vuurkorf genieten.

Wonenonline


GRATIS MUST-HAVE SNOEIGIDS

snoeigidscover2.png
Ontvang nu gratis onze uitgebreide E-snoeigids. Leer de geheimen van perfect snoeien, ontdek essentiële technieken en houd je tuin het hele jaar door in topconditie.

Dit e-book staat boordevol tips voor elke tuinier, van beginner tot expert.

Vraag vandaag nog jouw gratis exemplaar aan en geniet van een gezonde, stralende tuin!

Ja, stuur mij de snoeigids