1124
Esschert Terraskachel

Deze sfeervolle terraskachel is een uitkomst in elke tuin. Door het formaat is de terraskachel zowel in een kleine als grote tuin te plaatsen. De terraskachel is vervaardigd uit gietijzer materiaal en wordt geleverd inclusief deksel.

Warmte- en sfeermaker
Geniet van de aangename warmte van de Esschert Terraskachel. Plaats er enkele houtblokken in en warm jezelf op aan het knisperende vuurtje. De terraskachel is niet alleen ontworpen om je tuin heerlijk te verwarmen, maar is door zijn mooie vormgever ook een prachtige sfeermaker. Door het formaat is de kachel perfect voor in de tuin of op een terras. De kachel is gemaakt van gietijzer, wat door de weersinvloeden op den duur kagaan roesten. Hierdoor wordt de kachel een echte robuuste sfeermaker!

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners