1191
Houten buitenkeuken

Heerlijk buiten koken en samen met familie buiten eten, genietend van de natuur en de gezonde buitenlucht. Of in het weekend met vrienden lekker buiten koken en bijpraten, onder het genot van een hapje en een drankje, wie wil dat nou niet?

Dit module systeem is met zijn lage en hoge buitenkeuken-elementen geschikt voor elke tuin en iedere situatie. Maak uw eigen indeling naar gelang voorkeur en beschikbare ruimte. Er zijn 6 verschillende soorten, naar keus met of zonder deurtjes. De elementen worden gemaakt van Douglas hout, deze houtsoort is geliefd om haar warme uitstraling en duurzaamheid. (Douglas hout valt in de duurzaamheidklasse 3 en is daarmee één van de duurzaamste houtsoorten van Europa.) Alle elementen zijn voorzien van een bovenblad van hardsteen en verstelbare pootjes.

De elementen zijn er al vanaf 265,- incl. btw

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners