1059
Stoere barbecue BarrelQ

De innovatieve BarrelQ is een stoere barbecue, buitenkeuken, vuurkorf en design tuinmeubel in één. Deze zogeheten 'olievat' barbecue is zo gemaakt, dat je hem op allerlei manieren kunt gebruiken. Daarnaast staat hij ook nog eens goed in je tuin!

Grillen op een olievat
De BarrelQ is een revolutionaire barbecue die je heel simpel aansteekt. Met behulp van een brikettenstarter versnel je dit proces eenvoudig. De olievat barbecue is gemaakt op heuphoogte en daarom ergonomisch in gebruik. Neem plaats achter de BarrelQ en ontdek hoe fijn het is om te barbecueën zonder maar iets te hoeven bukken.

De BarrelQ heeft twee verschillende standen. Met stand één zit het rooster dicht bij de hittebron. Mocht het barbecueën op deze manier toch iets te snel gaan, dan draai je het rooster om en rust de rand op de staanders: stand twee.

BarrelQ is een griller en een chiller
Na een heerlijke barbecue is het tijd om uit te buiken bij een knapperend vuurtje. Hiervoor is de BarrelQ perfect, want je transformeert hem in een handomdraai naar een vuurkorf. Het werkt heel simpel: gooi wat hout onderin het vat en steek de stapel aan.

Handig en verstandig
Voor het verplaatsen van de BarrelQ is het wel zo verstandig om (werk)handschoenen aan te trekken. Kies een slimme plek om de BarrelQ te legen, er komt namelijk stof vrij van de barbecueresten.

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners