3937
BBq Trend  Big Green Egg

Er is niets dat de Big Green Egg niet kan. Grillen, bakken, koken, stoven, roken, slow cooking... Van mooi gegrild, sappig vlees tot zachtgegaarde langoustines. Van knapperig brood tot de meest verfijnde desserts. Door het unieke, dubbelwandige keramiek kunt u de temperatuur tot op de graad nauwkeurig regelen. Dat maakt de Big Green Egg tot het geheim achter ontelbare culinaire wondertjes. Hij is niet voor niets favoriet bij vele sterrenchefs en honderdduizenden foodies. Overal in de wereld. Een wereld vól culinaire mogelijkheden.

De Big Green Egg Medium is een aanwinst voor elke tuin. Niet alleen ziet hij er schitterend uit, hij heeft natuurlijk het uitzonderlijke keramische concept waar de Big Green Eggs zo bekend om staan. De deksel en ketel zijn volledig keramiek. Ontwikkeld door de NASA, onverwoestbaar en met levenslange garantie. Daarnaast zorgt dit materiaal ook voor de allerbeste barbecue resultaten, waar zelfs de meesterkoks van versteld zullen staan. De Big Green Egg Medium heeft namelijk een superieure luchtverdeling en luchttoevoer, zodat je optimale controlehebt over de temperatuur. Het concept stamt voor uit de 3000 jaar oude oosterse principe (de Kamado), waarbij zuinig wordt omgegaan met houtskool en er gezorgd wordt voor een perfecte hitteverdeling. Het vlees behoudt zijn vochtigheid en krijgt een uitzonderlijke smaak.

Inclusief onderstel, zijtafels en afdekhoes
De Big Green Egg Medium Compleet wordt geleverd inclusief een onderstel met wielen waardoor de barbecue eenvoudig verplaatst kan worden. Het onderstel brengt de barbecue bovendien op een aangename werkhoogte waardoor je altijd ergonomisch aan het werk bent. De meegeleverde houten zijtafels zorgen ervoor dat je alle ruimte hebt voor barbecue-accessoires, bordjes en gereedschap. Voor optimale bescherming van de Big Green Egg wordt ook een afdekhoes meegeleverd!

Alle kookfuncties met de Big Green Egg Medium
De medium heeft een kookoppervlak met een doorsnee van 38 cm, en is een echte alleskunner. Het kookoppervlak is geschikt om te grillen, roken, stoven, bakken, braden en noem het maar op, voor ongeveer 8 personen tegelijk. Hele kip, kalkoen of een groot stuk rollade? Geen enkel probleem dakzij het hoge deksel. Door de keramische ketel en het deksel is de luchtcirculatie optimaal en worden ook grote stukken vlees goed gegaard. Liever kleine porties? Natuurlijk ook geen probleem. Een lekker biefstukje, lamskoteletje, kippenbout of vis is makkelijk te grillen.

Eenmaal trotse bezitter van de Big Green Egg Medium?
Wordt een echte Egg member en profiteer van speciale acties en de meest exclusieve Big Green Egg recepten!

 

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners