1811
365 dagen tuinplezier met een outdoor oven van Weltevree
Gepubliceerd: 27-08-2021

Lange zomeravonden in je tuin, met een barbecue en vrienden: Wat zijn die toch heerlijk, wij zijn er dol op. Helaas zijn deze avonden zelfs in de zomer in Nederland niet altijd vanzelfsprekend. Laten we het over de winters nog geen eens hebben. Toch is het eigenlijk zonde; Iedereen steekt veel tijd en geld in een mooie tuin en de periode dat je er werkelijk van geniet is vervolgens weer heel kort. Maar wij hebben een oplossing gevonden en je kent ons; Die delen wij graag met jou!

365 dagen per jaar genieten in je tuin

Hoe wij nu 365 dagen per jaar genieten van onze tuin? Met een multifunctionele én stylish verantwoorde outdooroven van Weltevree. Wellicht een beetje een gekke naam, maar na gebruik snappen wij wel waarom dit bedrijf voor de naamWeltevree heeft gekozen. Wij zijn namelijk ook dik tevreden over deze aanschaf. Hij is duurder dan de standaard vuurkorf maar hier krijg je ook echt het nodige voor terug.

Combinatie van openhaard en barbecue

Qua vormgeving is de oven nog het beste te vergelijken met een openhaard, dit zorgt ervoor dat hij wel warmte uitstraalt maar dit niet gaat zoals een vuurkorf; namelijk alle kanten op. Dus geen enorm stinkende kleding aan het einde van de avond. Daarnaast, mocht je (lekkere) trek krijgen dan is de outdoorovenóók je vriend. Hij is namelijk voorzien van een rooster om te grillen én een plaat om boven het vuur bijvoorbeeld een pan warm te houden. Dus voor de kleine barbecue is hij enorm geschikt. Maar ook als toevoeging bij een winter barbecue is hij ideaal, lekker warm en perfect om de satésaus op temperatuur te houden.

Inpage_banner_Wonenonline_2023.png

Strak en robuust

Naast al deze functionele voordelen van een outdooroven, vinden wij het uiterlijk ook nog eens erg aantrekkelijk. Weltevree staat erom bekend dat ze naast functionaliteit ook erg op het design letten. Strak vormgegeven met een robuust tintje, wij houden ervan. Deze eigentijdse maar ook cleane look zorgen ervoor dat ze in veel tuinen een eyecatcher zijn. Dus naast de outdoorovens zouden wij je aanraden ook eens verder te kijken bij dit merk. Ze hebben alles in huis om het hele jaar rond én het hele klokje rond van jouw tuin echt een verlengstuk van je huis te maken. Het enige wat jij hoeft te doen; even die gezellige lampjes ophangen in de boom!

Wonenonline


GRATIS MUST-HAVE SNOEIGIDS

snoeigidscover2.png
Ontvang nu gratis onze uitgebreide E-snoeigids. Leer de geheimen van perfect snoeien, ontdek essentiële technieken en houd je tuin het hele jaar door in topconditie.

Dit e-book staat boordevol tips voor elke tuinier, van beginner tot expert.

Vraag vandaag nog jouw gratis exemplaar aan en geniet van een gezonde, stralende tuin!

Ja, stuur mij de snoeigids