14107
Waarom het balkonbankje ons zo blij maakt!
Gepubliceerd: 04-10-2019 Laatste update: 08-03-2021

Heerlijk, zo’n balkon bij je stadse appartement. Maar… het is eigenlijk allemaal nét te krap. Want als je al een lekker loungemeubel vindt dat past, waar laat je dan de kussens wanneer het regent? We hebben een oplossing voor je gevonden: een speciaal balkonbankje mét opbergruimte!

Comfortabel

Het is absoluut een luxe te noemen, een balkon bij een Amsterdams of Utrechts appartement. Maar in de praktijk blijkt het soms lastig om een lekker plekje voor jezelf te creëren. Het balkonbankje is speciaal ontworpen voor dit type stadse balkonnetjes, zodat je optimaal gebruik maakt van de ruimte. Voortaan heb je een fijne, comfortabele zitplaats in de frisse lucht! De balkonbank is verkrijgbaar met een breedte van 85 centimeter voor op een smal balkon, of een tweezits van 100 centimeter breed voor als je meer ruimte hebt. Mocht je een speciale maatwerk wens hebben dan maken ze gewoon een balkonbank op maat voor je. Hier zit wel een langere levertijd op.

Gezellig

Kleed je eigen mini loungebank sfeervol aan met kussens en plaids en maak van je balkon een gezellige buitenruimte! Omdat je voortaan een fijne plek hebt om te zitten ga je ineens veel vaker naar buiten. Ook met een vriend of vriendin; lekker een wijntje drinken op je balkonbank in de zon…

Opbergruimte

Bijzonder aan dit balkonbankje is niet alleen het formaat; je vindt onder de zitting namelijk ook nog een geheime opbergruimte. Daar kun je de kussens en plaids in stoppen wanneer het regent. Of kies voor waterdichte kussens en gebruik de opbergruimte voor het tuingereedschap waarmee je de bloemetjes op je balkon onderhoudt! Doordat er minimale ruimte tussen de houten planken zit blijven de spulletjes in het opbergvak schoon en fris. 

Duurzaam

Het balkonbankje met opbergruimte is gemaakt van duurzaam teakhout. Dat is zeer goed bestand tegen de weersinvloeden, zodat je lang plezier hebt van je kleine loungebank! Je kunt het hout behandelen met 2 of 3 lagen beits voor een warme kleur en extra bescherming. Onbehandeld krijgt je balkonbankje in 8 tot 12 maanden tijd een zachte, platinagrijze kleur.

Wonenonline


GRATIS MUST-HAVE SNOEIGIDS

snoeigidscover2.png
Ontvang nu gratis onze uitgebreide E-snoeigids. Leer de geheimen van perfect snoeien, ontdek essentiële technieken en houd je tuin het hele jaar door in topconditie.

Dit e-book staat boordevol tips voor elke tuinier, van beginner tot expert.

Vraag vandaag nog jouw gratis exemplaar aan en geniet van een gezonde, stralende tuin!

Ja, stuur mij de snoeigids