1518
Genieten met een veranda

Wat is het toch altijd weer fijn als het zomerseizoen is aangebroken en we heerlijk kunnen genieten van het zonnetje in onze tuin. Jammergenoeg is het zomerseizoen altijd veel te kort en daarnaast is het in ons kikkerlandje steeds vaker nat dan droog. Heel veel genieten in de tuin is er dan ook niet bij.... of.... misschien toch wel.... want heb je wel eens gedacht aan een Veranda? Met een veranda kan je 365 dagen per jaar van je tuin genieten. 

 

Wat is een veranda?
Een veranda is een overkapping van (een deel van) je terras ook wel een terrasoverkapping genoemd. Vaak wordt een veranda tegen het huis aangebouwd maar een veranda tegen je schuur in de achtertuin kan ook heel gezellig en knus zijn. Het frame is vaak van aluminium en het dak van glas of polycarbonaat. Soms zie je ook veranda's gemaakt van hout. Het laatste materiaal is een stuk sfeervoller dan aluminium maar vergt ook een meer onderhoud.

De veranda inrichten
Of je nou een grote of kleine veranda hebt, met een beetje stylen en inrichten creeer je al snel een gezellige loungeplek waar je het gehele jaar buiten kunt genieten met het comfort van binnen.

Voor een warme uitstraling kan je kiezen voor een houten vlonder als ondergrond. Dit geeft een landelijke en knusse sfeer! Wil je het hele jaar lekker buiten zitten dan kan je kiezen voor meubelen die je alle seizoenen buiten kunt laten staan. Wordt het wat kouder dan verwarm je je veranda met een tuinhaard, vuurkorf of een mooie vuurschaal op tafel.

Ben je een liefhebber van buiten koken en eten? Denk dan eens aan een buitenkeuken! Die zijn in allerlei soorten en maten verkrijbaar en heel gemakkelijk te plaatsen en te gebruiken.

Dus wil jij het hele jaar door genieten van het buitenleven denk dan zeker eens aan een Veranda! Een veranda is prima zelf te plaatsen maar je kan natuurlijk ook de hulp inschakelen van Tuinmaximaal!

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners