1597
Terras overkapping
Gepubliceerd: 01-01-2010 Laatste update: 22-08-2017

Wil jij optimaal genieten van je tuin? Dan is een terrasoverkapping ideaal! Met een terrasoverkapping kan je altijd van je tuin genieten. Op warme zomerdagen kan je heerlijk in de schaduw zitten en tijdens de koudere dagen of wanneer het regent zit je lekker beschut. Op deze manier vergroot je jouw woonruimte en geniet je het hele jaar door van je tuin!

Nog meer voordelen
Naast het feit dat je het hele jaar door van je tuin kunt genieten, biedt een terrasoverkapping nog meer voordelen. Namelijk:

    • Je tuinmeubelen en accessoires staan beschut en beschermt
    • Je hebt met een terrasoverkapping minder onderhoud aan je ramen en kozijnen
    • In de zomer blijft je huis koeler en in de winter heb je minder warmteverlies
    • De waarde van je woning gaat omhoog

 

inspiratiebrochures1.png

Wat voor terrasoverkapping kies jij?
Woningen zijn er in allerlei stijlen, daarom is er ook een ruime keus uit verschillende terrasoverkappingen. Of je nu de voorkeur geeft aan een klassieke woonstijl of juist liever voor modern gaat, er is altijd een passende terrasoverkapping te vinden. Daarnaast is er een ruime keuze uit verschillende afmetingen, materialen en kleuren. Kortom, je vindt altijd een overkapping die past bij jouw woning en wensen!

 

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide