632
Terrastegels

Xtirio by Marlux combineert trendy design met vaak vergeten voordelen van beton Oost west, thuis best. Toch als je een Xtirio by Marlux-terras hebt... Want met deze eigentijdse collectie buitentegels in beton teken je voor een onvervalste vakantiesfeer in je tuin. Laat je inspireren tot een verleidelijk stukje buitenruimte. En vooral, geniet van de zomer met de vele, vaak vergeten voordelen die betontegels je bieden.

Beton als eigentijds alternatief
Vergeet het weinig trendy imago van weleer, vandaag is beton baas. Betonnen buitentegels zijn dan ook een volwaardige variant om je tuin eigentijds in te richten. Daarbij teken je voor een duurzaam terras, mooi én makkelijk. Enkele troeven op een rij voor een zalige en zorgeloze zomer:

Duurzaam
Composiettegels op basis van beton worden samengesteld uit zorgvuldig geselecteerde en zuivere, natuurlijke gesteenten. Dat vertaalt zich in stevige, sterke en slijtvaste tegels. De tegels zijn ongevoelig voor haarscheuren en maatvast. Marlux biedt bovendien een drievoudige garantie (10 jaar) tegen vergroening, vorstschade en kalkuitslag. Samengevat, beton is een natuurlijke rijkdom van eigen bodem, volledig recycleerbaar ook.

Onderhoudsvriendelijk
Een poetsbeurt met water en neutrale zeep volstaat om alle vuil van je terras te verwijderen. Betonnen tegels met M-coat Protection, een exclusiviteit van Xtirio by Marlux, zijn extreem onderhoudsvriendelijk. Ook kunnen mossen of plantaardige resten zich niet vasthechten aan het terras dankzij deze unieke beschermlaag.

Gemakkelijke plaatsing
Betonnen buitentegels kunnen gemakkelijk geplaatst worden op zand of stabilisé. Vooraf een betonplaat gieten is niet nodig (en mag zelfs niet). De plaatsing op gestabiliseerd zand (50 tot 100 kg cement per m3 zand) is waterdoorlatend. Daardoor kan het water dat door de voegen sijpelt, afvloeien naar de ondergrond en kunnen de tegels niet opvriezen.

Xtirio by Marlux, verrassende designtegels
Xtirio by Marlux staat voor moderne tuinen, terrassen en paden. Vier trendy moods bepalen de zomercollectie : Less is More, So Chique, Naturals en Rustic Charm. Elk ontwerp werd ontwikkeld met tuinarchitecten en designers. Het resultaat is een frisse collectie van buitentegels in beton, verkrijgbaar in grote formaten, natuurlijke afwerking en subtiele kleuren.

Natuurlijke kleuren
Dankzij de nieuwe matte M-Coat Protection, uniek in de sector, hebben de tegels een zeer natuurlijk effect én zijn ze tegelijk beschermd tegen vocht, vuil en vet. De beschermlaag zorgt er ook voor dat de natuursteenkorrels in de tegels beter tot hun recht komen, waardoor de kleuren dieper en rijker worden. Bij siertegels uit beton heb je ook weinig kleurverschil. De behandelde toplaag is bovendien goed bestand tegen de ultraviolette straling van de zon. Klaar om je keuze te maken uit het ruime kleurenpalet?

Creatieve combinaties
De uitzonderlijke sterkte en hoge draagkracht van betonnen siertegels creëren 1.001 mogelijkheden. Je kan de tegels zowel gebruiken voor tuinterrassen als voor tuinpaden en opritten. Daarbij kan je ze creatief combineren met verticale elementen in eenzelfde afwerking, zoals sierpaaltjes of bloembakken. Om niet de vele kleuren, formaten en verschillende legpatronen te vergeten!


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners