2672
Marlux tuintegels
Gepubliceerd: 26-02-2015 Laatste update: 07-12-2017

Tegels met riante afmetingen om royaal te genieten. Daar tekent Marlux deze zomer voor. Op Batibouw stelt de terrasspecialist een reeks stijlvolle xxl-formaten voor, met als blikvanger de nieuwe collectie Betolux. Deze gegoten tegel uit zelfverdichtend beton is het resultaat van een doorgedreven technologie. Zo is de terrastegel de enige in de markt met een egale kleur én een specifieke coating tegen vocht, vet en vuil. 

 

BETOLUX, industriële charme
Met zijn indrukwekkende afmetingen van 1 bij 1 meter, laat Betolux zelfs het kleinste terras ruim ogen. Deze nieuwkomer van Marlux vult de trend van grote formaten innovatief in. Zo is de gegoten terrastegel uit zelfverdichtend beton geïnspireerd op de industriële omgeving waar beton in zijn puurste vorm gebruikt wordt. De egaal grijze kleur maakt hem ideaal voor wie houdt van een ultrastrakke look. Ludo Monten, Product Development Manager bij Marlux: “De voorbije twee jaar hebben we hard gewerkt aan de ontwikkeling van een gegoten betontegel zonder sterke kleurverschillen en zonder wolkenpatronen in het oppervlak. Vandaag zijn we daarin geslaagd met Betolux. Bovendien kreeg de tegel nog een speciale coating mee, een echte productinnovatie die de tegel beschermt tegen vocht, vet en vuil. Daardoor heb je minder onderhoud aan je terras én ogen je tegels ook mooier. Bij gewone gegoten betontegels zie je al snel het minste vuil, dat is bij Betolux niet het geval.”

Betolux bestaat in één tint grijs in twee uitvoeringen, een strakke versie (Betolux Satin) en een versie met een fijne structuur (Betolux Diamond) – allebei ‘blotevoetenproof’!

INFINITO TELA, strakke structuur
Met Infinito Tela zet Marlux zijn talent voor verfijnde structuren in de kijker. Deze terrastegel is de enige op de markt met een specifieke textielstructuur én tegelijk een strakke uitstraling. Perfect dus voor een moderne omgeving. Met de kleur Moreno kies je voor tijdloze klasse en met Hamada creëer je als het ware een strandgevoel op je terras. Over onderhoud hoef je je geen zorgen te maken, want de behandeling met Hydro-M beschermt je terrastegels optimaal.

INFINITO MODERNO & INFINITO LAVATO, stoere stenen
Ook de reeksen Infinito Moderno en Infinito Lavato bestaan in xxl-formaat. Leuk, je kan de grote tegels van 100 bij 100 cm speels combineren met kleinere stapstenen van 60 bij 30 cm bijvoorbeeld, of zelfs kiezen voor een wildverband. Infinito Moderno is een vlakke tegel met strakke randen en geeft je terras instant een stoere, robuuste look. Infinito Lavato geeft je evenveel creatieve mogelijkheden met zijn genuanceerde en effen kleuren. Dankzij de uitgewassen deklaag komen de natuursteengranulaten ook mooi tot hun recht. En dankzij de behandeling met Hydro-M nemen je terrastegels minder water op en zijn ze vriendelijk in onderhoud.

inspiratiebrochures1.png

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide