5471
Kunstgras

Royal Grass ® introduceert EcoSense, een nieuwe ontwikkeling op het gebied van kunstgras die na haar levensduur volledig kan worden hergebruikt tot nieuw kunstgras.

EcoSense is een duurzaam alternatief voor "echt" gras. Het kunstgras kan toegepast worden in de tuin of op een speelplek, maar ook op daktuinen en terrassen biedt dit gras een duurzame, groene aankleding.

Deze crade-2-cradle oplossing biedt groener dan groen kwaliteitsgras voor in de tuin, het dakterras of de speelplek. Het is een verantwoord en duurzaam product. EcoSense is voor 100% vervaardigd uit één basismateriaal. Er komen geen andere materialen aan te pas om dit kunstgras te vervaardigen en daarom kan het na vele jaren van gebruiksplezier worden hergebruikt. Zo gaan er geen waardevolle grondstoffen verloren en wordt afval een nieuwe grondstof.

Royal Grass ® EcoSense heeft een zeer natuurlijke uitstraling, het is zacht en toch sterk en vraagt weinig onderhoud. Gras maaien, sproeien en ander onderhoud behoren tot het verleden. Resultaat: een mooi groen gazon in alle seizoenen.

Verder mag er op een gazon van Royal Grass ® EcoSense gespeeld worden. Een heerlijk plek voor te relaxen, een potje voetbal met de kids, een stoeipartij met de hond. Het kunstgras kan tegen een stootje en ook rondom het zwembad of bubbelbad is het een esthetische en praktische oplossing.

 

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners