3144
Balkon en terras tuintrends
Gepubliceerd: 09-10-2012 Laatste update: 09-11-2017

Zet een leuke groep vrolijk beplante potten op uw terras (om eindeloos mee te variëren). Een paar forse planten in flinke potten fleuren alles ook geweldig op. De keuze is groot, zowel in potten en kuipen als planten. Een hanging basket aan de veranda of pergola, hangende potten en bakken tegen uw muur of schutting en u heeft een maandenlange waterval aan kleurrijk bloeiende planten.

Laat de pergola begroeien: druif, kiwi, klimrozen, clematis of passiebloem, ze doen het er allemaal fantastisch. Kies planten die geuren en vergeet niet hoe heerlijk het is om zo nu en dan een kruidig blaadje te snoepen. Een verzameling kruiden in potten is verrukkelijk! Maar er kan meer: laat de border uw terras opkomen of maak een minivijver met dwergwaterlelies en andere waterplanten. Succes verzekerd!

 

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide