8989
Slaapkamertrends lente en zomer 2018

Bedlinnen met wilde veldbloemen, wuivend gras en vlinders in allerlei kleuren kondigt het voorjaar aan. Trendkleuren in de slaapkamer voor de lente en zomer van 2018 zijn celadon groen en poederroze. Deze kleuren ­ gecombineerd met blauw­ en natureltinten ­ geven de slaapkamer een lichte, frisse uitstraling.

 

Voor de nieuwe Bedlinnen met wilde veldbloemen, wuivend gras en vlinders in allerlei kleuren kondigt het voorjaar aan. Trendkleuren in de slaapkamer voor de lente en zomer van 2018 zijn celadon groen en poederroze. Deze kleuren ­ gecombineerd met blauw­ en natureltinten ­ geven de slaapkamer een lichte, frisse uitstraling. Voor de nieuwecollectie bedlinnen haalt Vandyck inspiratie uit de natuur en cultuur: van Aziatische kimono's en Afrikaansemoddertekeningen tot sierlijke vlinders en gedroogde bloemen. De collectie is vanaf begin februari verkrijgbaarbij Vandyck Stores, de betere linnenshops, beddenspeciaalzaken, de grotere warenhuizen en online.

slaapkamer-trends-voorjaar-2018-van-dyck-19.jpg


Vandyck combineert Azië met geometrische figuren: in de nieuwe collectie komen de klassieke patronen van deAziatische kimono's terug in de vormen op de overtreksets. De kraanvogel ­ een bekende kimonoprint ­ is inmiddels eenklassieker in de slaapkamer en in zwart­wit combineert de vogel mooi met zachte zomerpastels.

slaapkamer-trends-voorjaar-2018-van-dyck-16.jpg

Naast Azië combineertVandyck ook kenmerken van Afrika met geometrische vormen: moddertekeningen vereenvoudigd naar grafische vormengeven de slaapkamer een rustige uitstraling. Gedroogde bloemen omgezet naar eenvoudige bloem­ en taksilhouettenmaken van het bedlinnen nostalgische waterverfschilderijen.

slaapkamer-trends-voorjaar-2018-van-dyck-17.jpg

slaapkamer-trends-voorjaar-2018-van-dyck-12.jpg

slaapkamer-trends-voorjaar-2018-van-dyck-14.jpg

 

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners