11603
Slaapkamertrends lente en zomer 2018
Gepubliceerd: 19-02-2018

Bedlinnen met wilde veldbloemen, wuivend gras en vlinders in allerlei kleuren kondigt het voorjaar aan. Trendkleuren in de slaapkamer voor de lente en zomer van 2018 zijn celadon groen en poederroze. Deze kleuren ­ gecombineerd met blauw­ en natureltinten ­ geven de slaapkamer een lichte, frisse uitstraling.

 

Voor de nieuwe Bedlinnen met wilde veldbloemen, wuivend gras en vlinders in allerlei kleuren kondigt het voorjaar aan. Trendkleuren in de slaapkamer voor de lente en zomer van 2018 zijn celadon groen en poederroze. Deze kleuren ­ gecombineerd met blauw­ en natureltinten ­ geven de slaapkamer een lichte, frisse uitstraling. Voor de nieuwecollectie bedlinnen haalt Vandyck inspiratie uit de natuur en cultuur: van Aziatische kimono's en Afrikaansemoddertekeningen tot sierlijke vlinders en gedroogde bloemen. De collectie is vanaf begin februari verkrijgbaarbij Vandyck Stores, de betere linnenshops, beddenspeciaalzaken, de grotere warenhuizen en online.

inspiratiebrochures1.png

slaapkamer-trends-voorjaar-2018-van-dyck-19.jpg


Vandyck combineert Azië met geometrische figuren: in de nieuwe collectie komen de klassieke patronen van deAziatische kimono's terug in de vormen op de overtreksets. De kraanvogel ­ een bekende kimonoprint ­ is inmiddels eenklassieker in de slaapkamer en in zwart­wit combineert de vogel mooi met zachte zomerpastels.

slaapkamer-trends-voorjaar-2018-van-dyck-16.jpg

Naast Azië combineertVandyck ook kenmerken van Afrika met geometrische vormen: moddertekeningen vereenvoudigd naar grafische vormengeven de slaapkamer een rustige uitstraling. Gedroogde bloemen omgezet naar eenvoudige bloem­ en taksilhouettenmaken van het bedlinnen nostalgische waterverfschilderijen.

slaapkamer-trends-voorjaar-2018-van-dyck-17.jpg

slaapkamer-trends-voorjaar-2018-van-dyck-12.jpg

slaapkamer-trends-voorjaar-2018-van-dyck-14.jpg

 


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide