Gepubliceerd: 27-12-2022 16:38
1286
Met een paar tips altijd hét hotelgevoel in jouw slaapkamer

Wij kunnen er ontzettend van genieten; af en toe ons onderdompelen in de luxe van een hotelkamer. Krakend wit hotellinnen, een smart tv met alle mogelijkheden, een goed gevulde minibar en zorgvuldig samengesteld meubilair. En dan hebben we het nog geeneens over de roomservice gehad! Het liefst zouden we iedere dag zo wakker worden natuurlijk. Wist je dat dit grotendeels mogelijk is? Met een paar slimme tips en tricks tover jij jouw ‘normale’ slaapkamer zo om naar een ware hotelbeleving!

De basisvereiste

Een goed bed is natuurlijk de basis, zo eentje waar je heerlijk in wegzakt. Investeer hier dan ook in, over het belang van een goed bed hebben we al eens eerder geschreven. Maar vul dit bed ook ruim met kussens, met drie per persoon is niks mis mee! Uiteraard moet je bed ook voorzien zijn van een zacht moederbord zodat je rechtop je ontbijt op bed kunt nuttigen. En het bedlinnen? Uiteraard van hotelkwaliteit. Ga voor krakend wit met een klein streepje inclusief een apart laken om het echte hotelgevoel te creëren.

De meubels

In een hotelkamer staat natuurlijk meer dan een bed en een kast. Zet ook in jouw slaapkamer een sofa, bank of twee fauteuils neer. Dit geeft je slaapkamer net wat meer luxe. En over luxe gesproken, ook die mini-koelkast mag in jouw eigen hotelkamer niet ontbreken. Zet er een klein flesje wijn in koud, je weet nooit vooraf of er een momentje is wat je toch echt moet vieren.

banner-woontrends-2024-mag.png

De extra’s

Nu de basis van jouw hotelkamer op orde is, is het goed om de extra’s te introduceren die nét even dat echte gevoel van luxe creëren. Een smart tv zie je tegenwoordig op iedere luxe kamer terug. Heerlijk een serie kijken en je even helemaal opsluiten in jouw eigen thuis hotel. 

Maar ook andere smart technologie, eventueel verbonden met je smart tv, zijn aanraders. Wat dacht je vanuit je bed de lichten aanpassen of zelfs de gordijnen openen!

Kortom, thuis je eigen hotelkamer introduceren is een onwijs goed idee. Maak van je slaapkamer meer dan een ruimte waar je af en toe even de ogen sluit. Maak het een plek waar je alleen of met je geliefden lekker een avondje kunt coconnen. Zet lekkere snackjes en drankjes in je minibar, verse bloemen bij het zitje en geurkaarsen naast het bed. Met een lekker serietje, vers bedlinnen en een partner die de roomservice voor zijn rekening neemt hoef jij nooit meer naar een hotel!


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide