1127
Ikea

Er was eens een aantal sprookjesachtige nieuwe producten van IKEA om de mooiste avonturen mee te beleven. Van de grote boze wolf en drakenvoeten, tot een magisch hemelbed en een draagbaar poppenhuis. Met de nieuwe producten voor kinderen maak je van ieder huis de ideale speelplaats.

Grote boze wolf

De nieuwe knuffels van IKEA zijn geïnspireerd op de sprookjes van de gebroeders Grimm en H.C. Andersen. Van de gelaarsde kat tot de grote boze wolf. De bijbehorende oma past in de bek van de wolf en kan gelukkig weer uit zijn buik gered worden.

Het avontuur wacht
Hemelbedden hebben iets magisch. Ze prikkelen de fantasie van kinderen en kunnen iedere vorm aannemen. Of het nu een fort, verstopplek of onderzeeër is, het ÖVRE hemelbed met kleurrijke vlaggetjes nodigt uit tot avontuur.

Slaap lekker

Met een verhaaltje uit het KRULLIG sprookjesboek De Prinses en het Geluk vallen kinderen na een drukke dag vol avonturen heerlijk in slaap. Alle karakters uit het boek zijn ook als knuffel verkrijgbaar zodat ze het verhaal de volgende dag zelf kunnen naspelen.

Als bij toverslag

Een draak, een elfje of toch een kabouter? Met deze sprookjesachtige hoeden, pantoffels en handschoenen veranderen kinderen als bij toverslag in een sprookjesfiguur. Zo zijn er drakenvoeten verkrijgbaar, maar ook elfjesoren en paddenstoelhoeden.

Poppenhuis
Het nieuwe SPEXA poppenhuis van stevig karton vormt het ideale decor voor de HUSET poppenhuismeubels. Het poppenhuis in boekvorm bevat vier verschillende decors en is eenvoudig op te vouwen zodat kinderen het overal mee naar toe kunnen nemen.

Rollenspel

Marktkoopman, kaartjesverkoper of winkelbediende? De SKYLTA marktkraam moedigt kinderen aan om hun verbeelding te gebruiken en hun sociale vaardigheden te ontwikkelen door rollenspel. De marktkraam is gemaakt van karton en daardoor niet alleen lichtgewicht, maar ook heel betaalbaar.

De nieuwe producten zijn vanaf oktober verkrijgbaar bij alle vestigingen van IKEA, daarnaast zijn er meer dan 6.000 producten verkrijgbaar via de webwinkel op IKEA.nl.


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners