2778
We moeten meer schommelen

Purple Frog speelt met jouw gedachten….zal ik? Kan ik? Ik doe het toch! Want je wilt zo graag schommelen! Het gevoel even vrij te zijn met een beweging die geruststellend wiegt, die je ontspant en een gevoel van geluk naar boven brengt met kriebels in je buik. Als een kind met het hoofd in de wolken! Jouw gedachten even helemaal vrij, ontspannen, met een glimlach op je gezicht. Gelukkig is Purple Frog er voor kids én voor volwassenen. Toe maar, het mag, het mag écht!Wat is het?
Wij zijn er trots op, als distributeur E-BRANDS+, dit jonge dynamische label met schommels te mogen vertegenwoordigen. En schommels spreken toch iedereen aan?! Schommels vervelen nooit en zorgen voor uren speel- lounge- en droom plezier. De collectie bestaat uit verschillende type schommels, groot en klein, zitten en hangen, voor binnen en voor buiten. Altijd zacht, comfortabel en veilig. En dat ook nog eens in stijlvol bescheiden én heerlijke vrolijke kleuren. Deze schommels doen hun werk fantastisch in de kinderkamer, huiskamer, tuin en zelfs op kantoor!

we-moeten-meer-schommelen-03.jpg
Collectie?
Purple Frog presenteert de volledige collectie en noviteiten via E-BRANDS+ aan de retail in de Benelux en Duitsland. Alle voorraad ligt in het magazijn Breda om de collectie af te stemmen en de consument op snelle wijze te bedienen samen met de dealers. 

Waar komt PURPLE FROG vandaan?
Gewoon uit Nederland! Ingrid Nijskens heeft jaren ervaring opgebouwd in retail, brandbuilding, ontwerp en productontwikkeling, als industrieel ontwerper bij merken als Auping, Gispen, Fatboy, Pastoe en Brabantia alvorens ze haar eigen label Purple Frog startte. Purple Frog staat voor plezier, kwaliteit en veiligheid. (Ontwikkeld volgens NEN 71, getest met 210 kg).

we-moeten-meer-schommelen-04.jpg
Purple Frog is anders dan zijn groene vriendjes. Deze paarse kikker is een symbool voor verandering. De spectaculaire transformatie van kikkervisje naar een volwassen kikker is geweldig. In het sprookje verandert de kikker naar een prins, dat doet geloven dat alles mogelijk is. Purple Frog gelooft in de kracht van verandering en zet een alledaags product in een ander perspectief. Gewoon om anders te zijn dan alle andere kikkers. Vanaf vandaag verkrijgbaar via E-BRANDS+, verkooppunten via www.e-brands.nl

we-moeten-meer-schommelen-02.jpg

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners