1284
speelgoed opbergen

Heb jij ook wel eens het gevoel dat er een bom ontploft is in de woonkamer als de kinderen een lekker middagje gespeeld hebben? Of dat je de deur van de kinderkamer bijna niet meer open krijgt en je struikelt over alle poppen of legoblokken? Wij geven je een paar handige, sfeervolle en efficiënte tips om de wanorde in huis aan te pakken.

 

Een speelhoek in de woonkamer
Spelen de kinderen voornamelijk beneden in de woonkamer dan is het handig om een speciale speelhoek in te richten waar de kinderen naar hartelust kunnen spelen. Je geeft hiermee dan slim de grenzen aan waar de kinderen kunnen spelen en.... opruimen.

Houten opbergkist
Ook al heb je een speciale speelhoek of speelkamer ingericht dan zal je deze natuurlijk moeten voorzien van een aantal opbergers waar het speelgoed na het spelen in kan worden opgeborgen. Een houten speelgoedkist is een stijlvolle oplossing voor in de woonkamer. Je hebt ze in verschillende soorten en maten en een houten speelgoedkist past in vrijwel elke interieurstijl. De kinderen bergen het speelgoed gemakkelijk in een speelgoedkist op. Deksel dicht en weg is het speelgoed. Leg je er nog een paar leuke kussens op dan heb je gelijk een extra zitje in je interieur.

Trendy opbergblikken
Voor het kleinere speelgoed zijn er opbergblikken met verschillende prints verkrijgbaar. Zo kan je de kralen, knikkers of legoblokjes ieder hun eigen opbergblik geven zodat het speelgoed ook weer terug te vinden is voor de volgende speelronde. De blikken zijn gemakkelijk te stapelen zodat ze niet zoveel ruimte in beslag nemen.

Een kast met bakken of laden
Ook een kast met losse bakken of lades is erg handig. Hiermee kan het speelgoed ook gemakkelijk gesorteerd worden. Laatje dicht en je ziet er niets meer van. Als je de ruimte optimaal wilt gebruiken kan je ook kiezen voor een schuifdeurkast. Het mooie van deze kasten is dat deze de ruimte vaak van vloer tot plafond benutten en ook handig in een trap of nis geplaatst kunnen worden.

Ben jij op zoek naar leuke en vooral handige opbergers voor het speelgoed van jouw kleine spruit neem dan eens een kijkje op de website van Lobbes.nl. Ze hebben daar hele leuke opbergblikken, houten kistjes en handige stapelbare voorraaddozen.

Opgeruimd staat netjes!

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.pngNieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners