2736
Slapen wordt voor jouw kind een feest in een kinderbed van steigerhout

Geef jij de kamer van jouw kind binnenkort een compleet nieuwe look met een steigerhouten  kinderbed? In iedere kinderkamer creëer je een fijne sfeer met een kinderbed van steigerhout. Bij VanLonden.com vind je gegarandeerd het ultieme droomkinderbed passend bij iedere woonstijl. Zo wordt naar bed gaan iedere avond absoluut een feestje.

Het kinderbed als paradepaardje

Een kinderbed is tegenwoordig veel meer dan alleen een object om in weg te dromen. Dit geldt in overtreffende trap voor een kinderbed van steigerhout. Kinderbedden van dit type doorleefd hout, zijn namelijk echte paradepaardjes in iedere kinderkamer. Het steigerhout geeft het kinderbed een stoere en eigentijdse uitstraling. Bij VanLonden.com vind je een uitgebreide collectie met kinderbedden in ontelbaar veel uitvoeringen. Creëer in een handomdraai extra speelruimte met een van de steigerhouten hoogslapers of stapelbedden. Is de slaapkamer van jouw kind ook de plek waar hij zijn huiswerk maakt? Dan is een hoogslaper compleet met bureau een prima plek om te studeren. VanLonden.com maakt bovendien niet alleen kinderbedden die een lust voor het oog zijn maar ze zijn ook veilig. Alle kinderbedden worden namelijk geproduceerd met stevige opstaande randen en trappetjes.

Kinderbed van steigerhout in een bijzonder ontwerp

Bij VanLonden.com vind je kinderbedden in talloze designs en uitvoeringen geschikt voor zowel grote als kleinere kamers. Het steigerhouten bed met lade Muis combineert slapen met opruimen én zitten. Daarom is dit steigerhouten kinderbed uitermate geschikt voor kinderkamers die iets kleiner zijn. Muis is een mooi stevig kinderbed in een bijzonder ontwerp dat is vervaardigd van blank houten balken en planken. Onder dit kinderbed is er plaats voor een extra opberglade die apart te bestellen is.

Slapen wordt een feest in een kinderbed van steigerhout

Naar bed gaan wordt iedere avond een feestje in een kinderbed van steigerhout. VanLonden.com is  meester in het bedenken van allerlei creatieve thema’s. Welke coureur wil er nu geen welterusten zeggen vanuit zijn super coole autobed? Stoere ridders slapen heerlijk in een echt kasteelkinderbed. Prinsessenbedden in overvloed zijn er voor kleine koninklijke meisjes. Bedbanken en eenpersoons kinderbedden van steigerhout zijn tevens razend populair, net zoals de kinderbedden in de vorm van huisjes. Alle kinderbedden worden van Douglas hout gemaakt. Deze houtsoort geeft ieder kinderbed een warme uitstraling, heeft een uitstekende kwaliteit en is ook nog eens duurzaam. De zoektocht naar een kinderbed dat helemaal aan de wensen van jouw kind voldoet, is bij VanLonden.com dus altijd geslaagd. 

Kinderbedden van steigerhout op maat kopen

Wil je een kinderbed van steigerhout kopen? Bij VanLonden.com maken ze dat desgewenst ook voor jou op maat. Ieder gedroomd kinderbed wordt werkelijkheid op basis van jouw ideeën en wensen. Samen met jou worden het ontwerp, de kleur én een afwerking bepaald voor een prachtige finishing touch.

 

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners