5220
Roomblush Junglevibes
Gepubliceerd: 20-03-2018

Roomblush introduceert een nieuwe behangcollectie. Met het behang Flora, Ours, Panthera & Jungle tover je binnen no time echte junglevibes in huis. Creëer een stoere kinderkamer met panters en beren of geef het interieur een echte blikvanger met een wand vol weelderige bloemen.

 

Behang-Jungle---roomblush-(2).jpg

inspiratiebrochures1.png

Creëer een Scandinavian jungle look
In de nieuwe behangcollectie laat eigenaresse Eline Rousseau stoere beren en panters, groene jungleplanten en fleurige bloemen los op je interieur, in een kleurenpalet dat gaat van lichtgrijs, gedempt groen en donkerblauw tot roze en terracotta. Met het nieuwe behang bewandelt Roomblush duidelijk een nieuw pad: weg van de strakke geometrische lijnen en frisse kleuren, inhakend op de huidige Scandinavische interieurtrend. Maar het DNA van Roomblush blijft en dat betekent ook nu weer een flinke portie no-nonsense vrolijkheid op je muur.

Behang-Panthera---roomblush-(2).jpg

Het nieuwe vliesbehang is verkrijgbaar op rol (telkens met 4 banen van 50 x 285 cm) voor € 69 per rol, inclusief verzending in België en Nederland.

Roomblush 2.0 - switch naar ‘slow design’
Roomblush viert dit jaar zijn vijfde verjaardag en doet dat met een belangrijke switch naar ‘slow design’. Vijf jaar geleden lanceerde eigenaresse Eline Rousseau het merk vanuit haar liefde voor interieur en vormgeving. Roomblush groeide uit tot een volwaardig homelabel met behang, textiel en deco en werd verkocht via de klassieke verkoopkanalen. Tot vandaag, want Roomblush gooit het roer om. De collecties worden enkel nog verkocht via de webshop, de brandstore in Roeselare (België) en pop-ups.

Behang-Jungle---roomblush-(1).jpg

Eline wil hiermee vooral haar creatieve vrijheid terugwinnen en heeft een duidelijke reden: “De druk om me te buigen naar de commerciële wensen van de shops werd te groot en ik had geen feeling meer met mijn klanten. Roomblush is een persoonlijk verhaal en ik wil graag weten wie mijn ontwerpen koopt en wat het resultaat in huis is.” Op een intuïtieve manier omarmt Roomblush zo het ‘slowe’ in haar creatie- en productieproces. “Nu kan ik werken met beperkte collecties die 100% mijn creatie zijn en heb ik bovendien de mogelijkheid om duurzamer en budgetvriendelijker te werken. Het is de bedoeling dat de productie in de nabije toekomst volledig in Europa zal plaatsvinden en dat heeft een positieve invloed op de prijs", vertelt Eline.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide