852
Retro brandweer Loopauto

Met de Retro Roller Sam Speedster Loopauto is elk brandje wel te blussen! Deze gave brandweerwagen heeft een vintage look en heeft zelfs een afneembare ladder, spuit en bel! Ga als een echte brandweerman de buurt door! Ook geschikt voor binnen. Hoor ik daar sirenes? Het is de Retro Roller Sam Speedster Loopauto! Voor deze gave brandweerwagen is geen brandje te klein. Het klassieke ontwerp en de coole details maken dit prachtig speelgoed. Zo beschikt de wagen over een afneembare ladder, spuit en bel en heeft hij mooie prints op de zijkant. Hij is geschikt voor zowel binnen als buiten. De loopauto wordt deels gemonteerd geleverd. Met behulp van de meegeleverde handleiding zet je hem gemakkelijk verder in elkaar.

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.pngNieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Bestel jouw woonfavorieten bij onze partners