2513
Quick-Step

Van een wolkachtige babykamer naar een kleurrijk kleuterparadijs tot een rebelse tienerkamer: geen enkele ruimte in huis ondergaat zoveel gedaanteveranderingen als de kinderkamer. Vooral de muren, meubels en gordijnen worden hierbij aangepakt. De vloerbekleding daarentegen blijft meestal onveranderd. Daarom is het belangrijk goed stil te staan bij de juiste keuze van de kleur in een baby- of kinderkamer. Een lichtblauwe vloer is weliswaar erg schattig voor je kleuter, maar zal tien jaar later niet meer in de smaak vallen bij je puberende tiener.

Groot aanbod kleuren

In het aanbod Quick-Step -vloeren vind je heel wat zachte en lichte tinten, perfect voor de kinderkamer. Ze zijn neutraal, zonder daarom saai te zijn. De subtiele ondertonen die je in bepaalde designs terugvindt, laten het toe deze vloeren te combineren met verschillende interieurstijlen. Zo kunnen ze mee- evolueren met de leeftijd en smaak van uw opgroeiende spruit.

Voordelen van Quick-Step in kinderkamers

Krasbestendig en duurzaam

Kinderkamers evolueren meer en meer van een slaapruimte naar een speel- en recreatiekamer. De vloer krijgt het hier vaak erg te verduren. Alle Quick-Step vloeren hebben 20 tot 25 jaar garantie en zijn door de hoge slijtweerstand bestand tegen rondvliegend speelgoed en dansende tienerschoenen.

Snelle en eenvoudige plaatsing

Kondigt je baby zich onverwachts vroeger aan dan gepland, of heb je slechts één vrij weekend om de kinderkamer in te richten? Geen probleem. Met het lijmloze Uniclic-systeem van Quick-Step tover je een kamertje in één dag om tot een waar kinderparadijs. Je kan Quick-Step perfect bovenop een bestaande vloer plaatsen, waardoor je grote verbouwingswerken en rommel vermijdt. Omdat de vloer onmiddellijk beloopbaar is, hoef je de kamer niet volledig leeg te maken. Je schuift gewoon de meubels opzij en plaatst ze telkens terug op het al geplaatste stukje vloer.

Onderhoudsvriendelijk

Waant je zoon- of dochterlief zich een echte Picasso met de vloer als doelwit? Geen paniek. Met Quick-Step Force verwijder je in een paar seconden zo goed als alle vlekken. Ook voor het dagelijks onderhoud zit je goed bij Quick-Step. De Quick-Step flipper met microvezeldoek gebruik je zowel voor droog als licht vochtig onderhoud. Een keer per twee-drie weken licht vochtig onderhouden met wat Quick-Step onderhoudsproduct is voldoende om de vloer te ontvetten met een frisse geur als toemaatje.

Hygiënische vloer: anti-allergisch

Door het gesloten oppervlakte en de perfect aansluitende planken kunnen bacteriën zich niet in de vloer nestelen. Dat maakt van Quick-Step een superhygiënische vloer.


Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners