Stop waar je mee bezig bent: het is vakantietijd! Ook dit seizoen heeft COVERS & CO alles op alles gezet om iedereen in de vakantiemodus te krijgen. Voor KIDS betekent dat: ijsjes eten onder palmbomen of walvissen spotten in de grote oceaan. Maar je kunt natuurlijk ook speuren naar kleinere ANIMALS als schildpadden, krabben en vissen. Of trommel je besties op en houd je eigen FESTIVAL: organiseer een dagje naar het strand of ga voor zomerzo(e)theid als ijsjes of snoepjes. URBAN boys en girls gaan voor een actieve break en pakken hun surfplank om maximaal te zweten – en daarna te chillen.  

Tegenwoordig zijn er zoveel leuke kinderbedden verkrijgbaar dat het nog niet zo eenvoudig is om een leuk bed voor je kind te kiezen. Behalve leuk moet het bed ook van goede kwaliteit zijn. Je wilt immers dat het bed zo lang mogelijk mee gaat. Als je op zoek bent naar een kinderbed kun je kiezen uit een peuterbed, een meegroeibed, éénpersoonsbed of een stapelbed. Eénpersoonsbeddden zijn er niet alleen in een ledikant-uitvoering, ook bestaan er hoogslapers en halfhoogslapers. De keuze is afhankelijk van de levensfase van je kind en van welke functie het bed moet hebben. Welke mogelijkheden zijn er als je op zoek bent naar een kinderbed?

Een goede nachtrust voor je kind is erg belangrijk: zowel voor de (mentale en fysieke) gezondheid van je kind, als voor het welzijn van jullie als ouders! Veel factoren spelen een rol bij goed slapen: van slaaprituelen tot lichaamsbeweging en voeding. Maar ook met een bewuste inrichting van de kinderkamer kun je bijdragen aan een goede nachtrust voor je kind. Hier vind je een paar tips.

Slaapt je kind niet goed? Dan is dit erg vervelend. Niet alleen voor je zoon of dochter, maar ook voor jou en eventueel je partner. Wil je de nachtrust van je kind verbeteren? Dan geven wij je graag enkel tips. Raadpleeg je de tips in dit artikel, dan krijgt ook jouw zoon of dochter een optimale nachtrust.

Het kan een hele klus zijn om een babykamer leuk in te richten. Je hebt een mooi ledikantje nodig, een goede commode en natuurlijk wat schattige decoratie. Gelukkig hoeft dat laatste helemaal niet zo moeilijk te zijn. Je kunt de kamer namelijk snel en eenvoudig pimpen met een paar muurstickers.

IKEA nodigt kinderen tot en met 12 jaar oud van over de hele wereld uit om hun droomknuffel te ontwerpen. Alles kan en niets is te gek - van een roze eenhoorn met vleugels tot een vriendelijke regenbooghaai. Jonge creatievelingen kunnen vanaf vandaag tot en met 20 november 2018 een tekening van hun ideale knuffel inleveren in de winkel.

Covers & Co maakt het dit seizoen wilder dan ooit in de slaapkamer! Leeuwen, zebra’s, giraffen en apen bevolken de dekbedovertrekken in de Kids en Animals collectie. Maar spannende dingen komen niet altijd van ver: de Urban collectie laat zien hoe cool de grachtenpanden van Amsterdam zijn, helemaal als je er op zo’n hippe fiets langs crost. En love is in the air bij de Festival collectie: het regent hartjes en liefdesbriefjes op de dekbedovertrekken!

IKEA introduceert LUSTIGT: een nieuwe collectie die jong en oud stimuleert om samen te spelen, zonder regels en restricties. Uitgangspunt is de positieve invloed van spelen op het dagelijks leven. Het stimuleert namelijk de creativiteit en verbeelding. De designers van IKEA hebben de collectie samen met kinderen ontworpen. LUSTIGT bestaat uit rustige spellen die logisch denken en een fijne motoriek stimuleren én energieke spellen die jong en oud in beweging brengen. Van een tien meter lange kleurplaat en een dartbord tot een springtouw met lichtjes en een rad van fortuin. De producten zijn gemaakt van materialen die lang meegaan of gemakkelijk recyclebaar zijn. De collectie is vanaf oktober verkrijgbaar bij IKEA.

Met de dekbedovertrekken uit de Kids-collectie van Beddinghouse willen zelfs kinderen hun bed niet meer uit. De nieuwe Kids-collectie biedt volop keuze waarbij danseressen, boerderijfiguren en paarden de hoofdrol spelen op de nieuwste dekbedovertrekken Dancing, Farm en Favorites.