4191
Onze favoriete lampen voor op de kinderkamer!
Gepubliceerd: 23-05-2023 Laatste update: 23-06-2023

Kinderkamers inrichten; misschien wel het leukste wat er is om in te richten! Alles mag en alles kan! De toffe Mr Maria lampen mogen dan ook in geen kinderkamer ontbreken. Van de Nijntje lamp tot de Smiley, wij kunnen niet kiezen welke wij het leukste vinden. En dat hoeft ook niet!

Of deze lampen alleen op een kinderkamer thuishoren?
Zeker niet! Lees snel verder. ps... Met de kortingscode WONEN20 bestel je hier een lampje nu met 20% korting.

Mr Maria uitgelegd

nijntje.jpg

inspiratiebrochures1.png

Waarom wij zo dol zijn op Mr Maria? Omdat ze écht goed zijn in wat ze maken, namelijk hele leuke en creatieve lampen voor op kinderkamers of een speelruimte. Niet alleen het design is súper schattig en leuk, ze zijn ook nog eens energiezuinig doordat ze een LED lamp bevatten. Helemaal milieuvriendelijk en ook veilig, bij het ontwerp is namelijk specifiek rekening gehouden met het gebruik in ruimtes waar veel kinderen komen.

boris.jpg

Alle modellen Mr Maria

Naast het bekende icoon Nijntje van Dick Bruna zijn er ook andere varianten, namelijk een altijd goedlachse Smiley en Mr Maria’s eigen karakter Anana de olifant. Maar ook de Boris, Snuffie, een Leeuw First Light en de Smiley Star Light behoren tot de collectie. De lampen zijn niet alleen qua vorm erg leuk, ook het licht dat ze uitstralen zorgt voor de nodige sfeer. Met de warme en gezellige uitstraling misstaan de lampen daarom zeker niet in de woonkamer als speelse toevoeging aan het interieur.

smiley.jpg

Mr Maria, van jong tot oud

De lampen van dit merk spreken tot de verbeelding en hebben allemaal stuk voor stuk hun eigen charme en karakter. Het is dan ook niet voor niks dat we ze al bij veel influencers op het gebied van wonen op de Instagram en Pinterest borden voorbij zien komen. Heb je onze borden trouwens al gespot? Wij vinden deze verlichting een bijzonder leuke aankoop wat ook leuk is als cadeau; van een kraamcadeau tot gewoon voor de volwassen interieurliefhebber. De speelse vormgeving in combinatie met de cleane uitstraling, maakt dat de lampen in vele interieurs passen. Nog een leuke stylingtip; combineer diverse varianten van de lampen door het hele huis, dan is het een terugkerend thema zonder dat het overheerst.

snuffy.jpg

Kortom, Mr Maria lampen zijn een begrip waar het gaat om het inrichten van kinder- en babykamers. Maar de lamp is inmiddels uitgegroeid tot een fenomeen wat in geen interieur misstaat. Een aankoop waar je nooit spijt van krijgt, want het tovert iedere keer weer een lach op je gezicht!

Met de kortingscode WONEN20 bestel je hier een lampje nu met 20% korting.

 

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide