2094
Onze favoriete lampen voor op de kinderkamer!

Kinderkamers inrichten; misschien wel het leukste wat er is om in te richten! Alles mag en alles kan! De toffe Mr Maria lampen mogen dan ook in geen kinderkamer ontbreken. Van de Nijntje lamp tot de Smiley, wij kunnen niet kiezen welke wij het leukste vinden. En dat hoeft ook niet!

Mr Maria, WIN, WIN, WIN!

Wij mogen maar liefst 5(!) van deze super designlampen weggeven. Dus een Nijntje, Boris, Snuffy, een Lion first Light of een Smiley star light Hoe je meedoet? Alleen even abonneren op onze nieuwsbrief via het formulier hieronder en laten weten welke jij wilt winnen en je maakt al kans! Oja en na je deelname ontvang je een mail met een tip voor extra winkans dus check je inbox! 

Of deze lampen alleen op een kinderkamer thuishoren?
Zeker niet! Lees snel verder.

Mr Maria uitgelegd

nijntje.jpg

Waarom wij zo dol zijn op Mr Maria? Omdat ze écht goed zijn in wat ze maken, namelijk hele leuke en creatieve lampen voor op kinderkamers of een speelruimte. Niet alleen het design is súper schattig en leuk, ze zijn ook nog eens energiezuinig doordat ze een LED lamp bevatten. Helemaal milieuvriendelijk en ook veilig, bij het ontwerp is namelijk specifiek rekening gehouden met het gebruik in ruimtes waar veel kinderen komen.

boris.jpg

Alle modellen Mr Maria

Naast het bekende icoon Nijntje van Dick Bruna zijn er ook andere varianten, namelijk een altijd goedlachse Smiley en Mr Maria’s eigen karakter Anana de olifant. Maar ook de Boris, Snuffie, een Leeuw First Light en de Smiley Star Light behoren tot de collectie. De lampen zijn niet alleen qua vorm erg leuk, ook het licht dat ze uitstralen zorgt voor de nodige sfeer. Met de warme en gezellige uitstraling misstaan de lampen daarom zeker niet in de woonkamer als speelse toevoeging aan het interieur.

smiley.jpg

Mr Maria, van jong tot oud

De lampen van dit merk spreken tot de verbeelding en hebben allemaal stuk voor stuk hun eigen charme en karakter. Het is dan ook niet voor niks dat we ze al bij veel influencers op het gebied van wonen op de Instagram en Pinterest borden voorbij zien komen. Heb je onze borden trouwens al gespot? Wij vinden deze verlichting een bijzonder leuke aankoop wat ook leuk is als cadeau; van een kraamcadeau tot gewoon voor de volwassen interieurliefhebber. De speelse vormgeving in combinatie met de cleane uitstraling, maakt dat de lampen in vele interieurs passen. Nog een leuke stylingtip; combineer diverse varianten van de lampen door het hele huis, dan is het een terugkerend thema zonder dat het overheerst.

snuffy.jpg

Kortom, Mr Maria lampen zijn een begrip waar het gaat om het inrichten van kinder- en babykamers. Maar de lamp is inmiddels uitgegroeid tot een fenomeen wat in geen interieur misstaat. Een aankoop waar je nooit spijt van krijgt, want het tovert iedere keer weer een lach op je gezicht!

Kan je niet wachten op de uitslag? Met de kortingscode WONEN20 bestel je een lampje nu met 20% korting.

Voorwaarden
- We geven van elk lampje 1 exemplaar weg (Nijntje, Boris, Snuffy, Lion, Smiley)
- De prijs is niet inwisselbaar voor contanten
- Alleen als je lid geworden bent van de nieuwsbrief maak je kans

Wonenonline

Onze partners