1545
Nieuwe Stylist Choice kids collectie by MONDiART
Gepubliceerd: 06-09-2021 Laatste update: 22-12-2021

In navolging op de succesvolle Stylist Choice collectie van MONDiART zijn de vijf stylisten wederom aan de slag gegaan; nu met het ontwerpen van een unieke kidscollectie. Ook deze collectie zal feestelijk gelanceerd worden tijdens showUP, te Vijfhuizen, op zondag 5 september om 11:00 uur (Standnr. E.178). De bezoeker van deze tweedaagse beurs krijgt de primeur. 

Tipje van de sluier

MONDiART boort met het presenteren van een kidscollectie een voor haar nieuwe markt aan, met hoge verwachtingen. De stylisten Lotte Nijkamp, Petra Sloot, Mirjam du Maine, Ineke Van Leijsen, Wieke Harting hebben een unieke collectie voor de allerkleinsten ontworpen. Een MONDiART minicollectie uitgewerkt in drie verschillende thema’s, exclusief voor kids(+/- 0-12 jr).

Stylist Choice

Vorig jaar maart onthulde MONDiART de Stylist Choice collectie, die in samenwerking met vijf individuele stylisten, allen aangesloten bij beroepsvereniging BNS Crisp, is ontworpen. Het beoogde doel van deze samenwerking was om uit het enorme aanbod van MONDiART op basis van een vijftal thema’s artworks te cureren én zelf enkele artworks te ontwikkelen. Door het ongeremde enthousiasme van dit team unieke dames werd het doel ver overschreden en is Stylist Choice een collectie ‘die je niet mag missen’ geworden.

inspiratiebrochures1.png

Klein Milaan in Vijfhuizen

Het beursseizoen is in volle gang! MONDiART presenteert gelijktijdig met showUP een fantastische nieuwe collectie ‘Dutch Woven Art’ tijdens de Masterly in Milaan. Een kleinere uitvoering van de stand in het Palazzo Turati, zal in Vijfhuizen worden gepresenteerd. De ‘Woven art’ is een volledig Nederlands product in een Italiaanse lijst. Nederlandse ontwerpers en kunstenaars maken unieke ontwerpen, die verwerkt worden tot gedetailleerde geweven kunstwerken. Materialen zoals wol, lurex, polyester, katoen en verschillende weeftechnieken worden gecombineerd om een geweven stuk te creëren.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide