1737
Dille & Kamille

 Nog een maandje niks doen en genieten, maar daarna is het weer zo ver. Bij Dille & Kamille kijken we er stiekem al een beetje naar uit: terug naar school. Spannend! En nog leuker met een tas vol mooie schriftjes, kleurrijke potloden en andere nieuwe schoolspullen. Kortom, Dille & Kamille maakt je helemaal klaar voor het nieuwe schooljaar! 

IK GA NAAR SCHOOL EN IK NEEM MEE...
Een regenboog! In je rugzak? Dat kan zeker, met een set potloden in alle denkbare kleuren! Je kan ze per stuk aanschaffen, waardoor je geen plaats hoeft vrij te houden in je etui voor die ene kleur die je net iets minder leuk vindt. En heb je de gekleurde etuis van Dille & Kamille al gezien? Van donker- tot lichtblauw en saliegroen tot mosterdgeel, jij kiest! Neem je je schijfgerei niet mee naar school, dan houd je je bureau netjes met een beukenhouten pennenhouder: cilindervormig of in de vorm van een schattige walvis.

Je kersverse schrift openen en beginnen op de eerste onbeschreven bladzijde … Wat is er leuker dan dat! Op zoek naar dat ene unieke schrift? Je vindt het vast bij Dille & Kamille. In een pastelkleurtje, bedrukt met fijne motiefjes, gemaakt van hergebruikt papier of kaftpapier, met of zonder elastisch sluitbandje, ... Keuze genoeg! Bovendien zijn ze allemaal voorzien van een retro label, volledig passend binnen de huisstijl van Dille & Kamille. 

HANDLETTEREN EN KALLIGRAFIE
Een schrift gaat natuurlijk gepaard met mooi schrijfgerei. Hierbij denk je natuurlijk gelijk aan een pen. Maar er zijn ook alternatieven voor deze klassieker. Kalligraferen is razend populair nu. Waarom probeer je het niet eens met een nostalgische houten kroontjespen? Met de bijhorende inktpotjes creëer je de allermooiste schrijfsels en dat in vijf verschillende kleuren.

Leuk weetje, handletteren wordt ook wel moderne kalligrafie genoemd. Terwijl het bij de klassieke kalligrafie gaat om zo mooi mogelijk proberen schrijven, draait het bij handletteren om letters illustreren met bijvoorbeeld krijt. Dille & Kamille heeft naast krijtjes niet alleen krijtborden in verschillende maten, ze zijn er ook in verschillende vormen: wat dacht je bijvoorbeeld van een vogel, een wolk of een vis?

Stop alles nu snel in je rugzak of in een vrolijk blauw koffertje en je bent helemaal klaar om naar school te gaan!

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners