856
Kom knuffelen met IKEA

Kinderen spelen en slapen het liefst met knuffels die op dieren lijken. Daarom introduceert IKEA een nieuwe beestachtige serie pluchen speelgoed. Handpoppen in de vorm van een draak, hondenknuffels en meer dieren van de boerderij, schattige vingerpoppen en wilde dieren zoals olifanten en zelfs een haai! Bovendien komen de dierenknuffels tot leven in het kinderboek ‘Uil gaat op vakantie’. De nieuwe knuffelserie en het kinderboek zijn tevens onderdeel van de jaarlijkse Pluchen Speelgoedactie* voor beter onderwijs. De dierenknuffels en het kinderboek zijn vanaf nu verkrijgbaar bij IKEA.

 

Haai in je bed
Stel je voor, je wordt wakker en vindt een haai in je bed! Niet een echte natuurlijk, maar een hele zachte, knuffelhaai BLÅHAJ. Is dat iets te spannend dan kan je ook knuffelen met olifanten zoals JÄTTESTOR en LEDDJUR, aap VRÅLAPA of ijsbeer SNUTTIG.

Omhels een slang
Ooit een slang ontmoet die je wel wilt omhelzen? Slang VATTENSNOK laat je griezelen en knuffelen tegelijkertijd. Bovendien is deze slang een handpop, net als hond HUNDTASS, kat VILDKATT en de FANTASIVÄRLD draak en eenhoorn. Dat wordt een fabelachtige poppenkastvoorstelling.

Drie kleine biggetjes
De KNORRIG knuffel heeft eindelijk babies: de drie kleine KELGRIS biggetjes. Liever spelen met een andere pluchen speelgoeddier van de boerderij? Maak kennis met ÖKENLÖPARE, het beste paard van stal. Heerlijk zacht en de favoriet van velen.

Kwispelende knuffels
Kinderen zijn gek op honden. Maar een echte hond is niet voor iedereen weggelegd. Daarom heeft IKEA drie lieve alternatieven. Wat dacht je van de witte hond RUFFIG, met zijn leuke snorharen? Of de prachtige husky LIVLIG? En wie wordt er nou niet verliefd op de bulldog KLUMPIG?

Uil gaat op vakantie
De uil is de leraar van alle dieren in het bos. Maar wat gebeurt er als hij op vakantie gaat en de ekster zijn klas overneemt? Zullen ze nieuwe dingen leren? Je leest het in het SKOGSLIV kinderboek: ‘Uil gaat op vakantie’. Bovendien zijn de hoofdrolspelers als knuffel verkrijgbaar. Vlinder op je vinger

Schattig. Dat is de beste omschrijving voor deze GULLEPLUTT vingerpoppen. Verzin je eigen sprookje met de eekhoorn, de kikkerprins, de vlinder, de draak en het paard op je vingertoppen. Geschikt voor vingers van 3 tot 93 jaar. Over de Pluchen Speelgoedactie
Ook dit jaar doneert de IKEA Foundation in november en december voor elk verkocht pluchen speelgoedbeest of kinderboek 1 euro aan onderwijsprojecten van UNICEF en Save the Children. Sinds de start van de Pluchen Speelgoedactie voor beter onderwijs in 2003 is er 77 miljoen euro gedoneerd aan 99 projecten in 46 landen. Hierdoor hebben 11 miljoen kinderen in landen als Rwanda, Sierra Leone en Bangladesh kunnen genieten van beter onderwijs.

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.pngNieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Bestel jouw woonfavorieten bij onze partners