Stokke Tripp Trapp

Het lijkt er steeds meer op dat we de huidige woontrends ook steeds meer terugzien bij kindermeubels. Strak, kleurrijk en veelal zonder leuning. De praktijk wordt echter bij de kindermeubels ook niet vergeten. Zo zijn de meeste producten praktisch: gemakkelijk schoon te maken en gemakkelijk op te bergen.

Een kinderstoel die in zoveel kleuren komt dat er altijd wel een bij jullie inrichting past, strak en tijdloos vormgegeven is en gemakkelijk schoon te maken.

Kindermeubels in de slaapkamer
Omdat kindermeubels vrij prijzig zijn en je kind snel groeit, is het verstandig om te kiezen voor een meegroeikamer. Dit kan door meubels zoals een meegroei bed, maar bijvoorbeeld ook door meubels te hergebruiken voor een ander doeleinde.

Veranderen de trends terwijl jij nog de meegroeikamer hebt? Met accessoires wissel jij gewoon mee en zorg je voor nieuwe (kleur)accenten. Daarnaast kun je er natuurlijk ook voor kiezen de meubels opnieuw te lakken en een vrolijke, of juist rustige kleur te geven.

Slaapt je kindje bij jullie in de slaapkamer? Ook dan kun je er natuurlijk voor zorgen dat de wieg perfect afgestemd is op jullie inrichting. Landelijk, modern of strak, ook de kindermeubels komen in alle soorten en maten. Mocht je niet de perfecte wieg kunnen vinden dan is het ook altijd mogelijk om de stijl door te trekken met accessoires, zoals een mooi vloerkleed.


Ook leuk om te lezen