913
Kindermeubelen trends

Het lijkt er steeds meer op dat we de huidige woontrends ook steeds meer terugzien bij kindermeubels. Strak, kleurrijk en veelal zonder leuning. De praktijk wordt echter bij de kindermeubels ook niet vergeten. Zo zijn de meeste producten praktisch: gemakkelijk schoon te maken en gemakkelijk op te bergen.

Een kinderstoel die in zoveel kleuren komt dat er altijd wel een bij jullie inrichting past, strak en tijdloos vormgegeven is en gemakkelijk schoon te maken.

Kindermeubels in de slaapkamer
Omdat kindermeubels vrij prijzig zijn en je kind snel groeit, is het verstandig om te kiezen voor een meegroeikamer. Dit kan door meubels zoals een meegroei bed, maar bijvoorbeeld ook door meubels te hergebruiken voor een ander doeleinde.

Veranderen de trends terwijl jij nog de meegroeikamer hebt? Met accessoires wissel jij gewoon mee en zorg je voor nieuwe (kleur)accenten. Daarnaast kun je er natuurlijk ook voor kiezen de meubels opnieuw te lakken en een vrolijke, of juist rustige kleur te geven.

Slaapt je kindje bij jullie in de slaapkamer? Ook dan kun je er natuurlijk voor zorgen dat de wieg perfect afgestemd is op jullie inrichting. Landelijk, modern of strak, ook de kindermeubels komen in alle soorten en maten. Mocht je niet de perfecte wieg kunnen vinden dan is het ook altijd mogelijk om de stijl door te trekken met accessoires, zoals een mooi vloerkleed.

 

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners