Als je spruit de babykamer ontgroeid is, is het tijd voor een eigen plekkie, een echte kinderkamer! De kinderkamer is het belangrijkste plekje in huis voor de kinderen. Hier kunnen ze spelen, groeien, slapen en dromen.

 

Bij het inrichten van de kinderkamer is het belangrijk dat er genoeg speelruimte is en natuurlijk moet je ook de opbergmogelijkheden niet vergeten. Maar behalve de praktische zaken is de sfeer minstens zo belangrijk.

Piraten, auto’s, prinsessen of Disney figuren. Ieder kind heeft zo zijn eigen wens voor de perfecte kinderkamer. Er is tegenwoordig enorm veel keuze in kleur, stijl en accessoires! Van een stoere jongenskamer tot een echte prinsessenkamer, Hornbach heeft al het laminaat, verf en behang in huis om de kinderkamer een compleet nieuwe look te geven!

Om alle creativiteit een handje te helpen is er in de Hornbach vestigingen op 4 zaterdagen in januari een heuse kinderwerkplaats ingericht! Hier kunnen de kinderen kennis maken met het echte klussen en diverse leuke items voor in de kinderkamer knutselen zoals een opbergbox of creatieve bloempotfiguren.

Voor meer leuke kinderprojecten kijk je op Hornbach.nl. Je vind hier nog veel meer kinderkamer inspiratie en handige stapp

Ook leuk om te lezen