809
Hornbach

Als je spruit de babykamer ontgroeid is, is het tijd voor een eigen plekkie, een echte kinderkamer! De kinderkamer is het belangrijkste plekje in huis voor de kinderen. Hier kunnen ze spelen, groeien, slapen en dromen.

 

Bij het inrichten van de kinderkamer is het belangrijk dat er genoeg speelruimte is en natuurlijk moet je ook de opbergmogelijkheden niet vergeten. Maar behalve de praktische zaken is de sfeer minstens zo belangrijk.

Piraten, auto’s, prinsessen of Disney figuren. Ieder kind heeft zo zijn eigen wens voor de perfecte kinderkamer. Er is tegenwoordig enorm veel keuze in kleur, stijl en accessoires! Van een stoere jongenskamer tot een echte prinsessenkamer, Hornbach heeft al het laminaat, verf en behang in huis om de kinderkamer een compleet nieuwe look te geven!

Om alle creativiteit een handje te helpen is er in de Hornbach vestigingen op 4 zaterdagen in januari een heuse kinderwerkplaats ingericht! Hier kunnen de kinderen kennis maken met het echte klussen en diverse leuke items voor in de kinderkamer knutselen zoals een opbergbox of creatieve bloempotfiguren.

Voor meer leuke kinderprojecten kijk je op Hornbach.nl. Je vind hier nog veel meer kinderkamer inspiratie en handige stapp

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.pngNieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Bestel jouw woonfavorieten bij onze partners