2097
Kinderkamer van steigerhout

Het opnieuw inrichten van de kinderkamer levert sommige ouders hoofdpijn op. Het is ook niet eenvoudig, zeker niet omdat het ‘op de groei’ moet worden gekocht. Je hebt ook weer geen zin om elk jaar een nieuwe kinderkamer in te richten. Het liefst doe je het dus in één keer goed. Maar ja… een kinderkamer staat erom bekend dat er veel slijtage is. Er wordt gespeeld, gestoeid en er gebeuren weleens ongelukjes…

 

Kortom: je wilt een goede, mooie, degelijke kinderkamer die een aantal jaren meegaat. Dan kom je al snel uit bij steigerhout. Een steigerhouten kinderkamer voldoet aan al je eisen! 

Een mooie kinderkamer
Je wilt natuurlijk graag dat je kinderkamer er mooi uitziet. Niet alleen omdat je bang bent dat jouw kinderen zich er anders misschien voor schamen, maar vooral omdat de inrichting moet passen bij de rest van het huis. Het is natuurlijk niet erg mooi als de kinderkamer er slordig en versleten uitziet, terwijl de rest van het huis nieuw en modern is ingericht. Steigerhout is gelukkig een materiaal dat zich in elke inrichting laat passen. Wil je een moderne kinderkamer? Dan kies je voor gladgeschaafd en gelakt steigerhout. Heb je liever een klassieke kinderkamer? Geen nood: dan kies je voor een iets ruwere variant met whitewash of greywash om het hout meer uitstraling te geven. Kortom: ene steigerhouten kinderkamer is vrijwel altijd een mooie kinderkamer!

De kracht van steigerhout
Steigerhouten meubels zijn bijzonder robuust. Denk bijvoorbeeld aan steigerhouten bureaus, die vrijwel niet te verslijten zijn. In een kinderkamer is dit noodzakelijk: meubels die snel stuk gaan hebben geen lang leven in een kinderkamer. Een steigerhouten kinderkamer kun je gerust op de groei kopen, gezien de levensduur van de meubels. Kies daarom een mooi steigerhouten bed of hoogslaper, een steigerhouten stoel en een steigerhouten bureau. Zo heb je niet alleen een mooie, maar ook een sterke kinderkamer.

Het kiezen van de juiste meubels voor de kinderkamer is bijzonder belangrijk. Lees je daarom van tevoren goed in en oriënteer je op de verschillende mogelijkheden. Ook binnen de steigerhouten meubels is er nog een heel brede keus. Alleen steigerhouten bureaus bestaan al in tientallen verschillende formaten, designs en kleuren. Een goede voorbereiding is het halve werk!

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.pngNieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Bestel jouw woonfavorieten bij onze partners