4951
Ikea

Kinderen tussen de 8 en 12 jaar kunnen vanaf februari hun hart ophalen bij IKEA. Het woonwarenhuis lanceert dan voor het eerst een collectie speciaal voor deze doelgroep. Voor kinderen van deze leeftijd is de kinderkamer de ideale plaats om interesses en persoonlijkheid te ontplooien. Alle producten zijn dan ook ontwikkeld om zelfexpressie te stimuleren. Of je nu een sportfanaat, dierenvriend, popster, gamer of kunstenaar bent. Om de nieuwe collectie optimaal tot zijn recht te laten komen, ondergaan de Kinderland afdelingen van alle IKEA winkels in Nederland een complete metamorfose.

“Vanaf 8 jaar gaan kinderen hun eigen identiteit ontwikkelen. In deze fase is de kinderkamer ontzettend belangrijk, het moet een plek zijn waar kinderen volledig zichzelf kunnen zijn en de ruimte hebben om zich te ontwikkelen. Dit is dan ook het uitgangspunt van de nieuwe collectie”, aldus Petra Lankhorst, Sales Leader Kinderland IKEA Nederland. “Alle producten zijn gebaseerd op ervaringen van specialisten zoals kinderpsychologen, maar natuurlijk ook de kinderen zelf. Uit groot onderzoek dat wij hebben uitgevoerd onder ruim 1.000 kinderen tussen de 8 en 12 jaar blijkt dat hun grootste wens een themakamer is. Ook willen veel kinderen een loungehoek waar ze kunnen chillen met vrienden.”

Jonge modeliefhebbers
Outfits voor morgen uitproberen of misschien wel zelf kleding ontwerpen? De NÄPEN paspop is een onmisbaar accessoire in de kamer van jonge modeliefhebbers. Aan de achterkant zit een kleine ruimte waar kinderen sieraden of andere kleine accessoires in kunnen bewaren. Verkrijgbaar in paars en blauw.

Voetjes van de vloer
De DANSA discobal transformeert een kinderkamer in een handomdraai tot discotheek. Terwijl de discobal ronddraait, veranderen de led-lampjes in de drie buigbare armen automatisch van kleur. Laat het feest maar beginnen!

Stoer en romantisch
Met nieuw beddengoed verander je eenvoudig de uitstraling van een kinderkamer. De nieuwe textielcollectie voor meisjes is stoer en romantisch tegelijk. Verkrijgbaar in zwart, paars en roze met verschillende prints.

In de spotlight
Licht uit spot aan. Laat popsterren in de dop schitteren in hun eigen kamer met de SPRIDA spotlight. SPRIDA werkt ook als projector. Kinderen kunnen eenvoudig de plaatjes verwisselen en zo afbeeldingen op de muur projecteren.

Relax
Het FLAXA bed slaapt niet alleen heerlijk, maar doet overdag met een paar extra kussens ook dienst als loungebank om samen met vrienden op te chillen of te gamen. De twee lades bieden extra opbergruimte, geen overbodige luxe in een kinderkamer. Meer hippe kinderbedden vind je op de vernieuwde pagina’s op IKEA.nl.

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.pngNieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Bestel jouw woonfavorieten bij onze partners