Met de nieuwe Forest textielcollectie van FLEXA kan een betoverend mooie wereld worden gecreëerd voor avontuurlijke jonge kinderen. Van vroeg tot laat staan grappige en kleurige bosbewoners klaar om de natuur op speelse wijze binnen te brengen in de kinderkamer. Kinderen kunnen een picknick organiseren met vrienden en knuffels en zich verstoppen in de geheime hut onder het bed. De zingende vogels en spelende dieren verzinnen ze er zonder moeite zelf bij. Gebruik de verschillende textiel-artikelen als inspiratie voor spelletjes en verzin allerlei verhaaltjes op basis van de vrolijke dierenfiguren in de kinderkamer.

 

De Forest collectie is ontworpen door de Deense textielontwerpster Anne Skovgaard Schøler. Dankzij het moderne kleurenscala van de serie wordt iedere kinderkamer erdoor opgefleurd. De collectie bestaat uit acht allergievriendelijke, Oeko-Tex gecertificeerde artikelen die stuk voor stuk garant staan voor uren speelplezier. Designer Anne Skovgaard Schøler:

“Kinderen worden instinctief aangetrokken tot de natuur. Dieren, aarde, water en planten trekken de aandacht van kinderenen kunnen uren, dagen – of zelfs een heel leven lang blijven boeien. Ik heb de nieuwe FLEXA Forest stoffen speciaal ontworpen om kinderen te stimuleren tot plezier, ontspanning, spel en het gebruik van de fantasie in de natuur. Ik heb zachte tinten gebruikt waardoor de collectie elke kinderkamer een delicate, ontspannen uitstraling geeft.”

Ook leuk om te lezen