672
De natuur in de kinderkamer

Met de nieuwe Forest textielcollectie van FLEXA kan een betoverend mooie wereld worden gecreëerd voor avontuurlijke jonge kinderen. Van vroeg tot laat staan grappige en kleurige bosbewoners klaar om de natuur op speelse wijze binnen te brengen in de kinderkamer. Kinderen kunnen een picknick organiseren met vrienden en knuffels en zich verstoppen in de geheime hut onder het bed. De zingende vogels en spelende dieren verzinnen ze er zonder moeite zelf bij. Gebruik de verschillende textiel-artikelen als inspiratie voor spelletjes en verzin allerlei verhaaltjes op basis van de vrolijke dierenfiguren in de kinderkamer.

 

De Forest collectie is ontworpen door de Deense textielontwerpster Anne Skovgaard Schøler. Dankzij het moderne kleurenscala van de serie wordt iedere kinderkamer erdoor opgefleurd. De collectie bestaat uit acht allergievriendelijke, Oeko-Tex gecertificeerde artikelen die stuk voor stuk garant staan voor uren speelplezier. Designer Anne Skovgaard Schøler:

“Kinderen worden instinctief aangetrokken tot de natuur. Dieren, aarde, water en planten trekken de aandacht van kinderenen kunnen uren, dagen – of zelfs een heel leven lang blijven boeien. Ik heb de nieuwe FLEXA Forest stoffen speciaal ontworpen om kinderen te stimuleren tot plezier, ontspanning, spel en het gebruik van de fantasie in de natuur. Ik heb zachte tinten gebruikt waardoor de collectie elke kinderkamer een delicate, ontspannen uitstraling geeft.”

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners