1935
Kinderkamer behang

Behangen is in. Een themakamer, een leuke muur: kinderen zijn er dol op. Daarom komt Funinvest, specialist in kinderkamerdecoratie, onder het merk Decofun, met de spectaculaire nieuwe collectie behangpapier kids@home, speciaal voor kinderen. Ouders en kinderen staan nu voor de moeilijke keuze uit zoveel leuke designs..!

Een leuke kamer, met eigen karakter is erg prettig voor een kind. Hun kamertje wordt iets heel persoonlijks; ergens waar ze graag spelen en wegdromend inslapen. Welk kind wil er nu niet s avonds wegdromen bij zijn of haar favoriete figuurtje? Funinvest, specialist in kinderkamerdecoratie, lanceert nu onder het merk Decofun een spectaculaire collectie behangpapier voor kinderkamers: kids@home. Er is keuze uit maar liefst 40 verschillende designs! Zo is er behangpapier met bekende figuurtjes zoals Winnie the Pooh, Mickey Mouse, Tweety, Barbie, Superman, Bob de Bouwer en dieren uit National Geographic. Daarnaast zijn er ook originele en schattige eigen ontwerpen van Funinvest zelf zoals Zebra, Zizazou, Farm, Jungle, Bears en Sweet Dreams. De figuurtjes op de muur zullen niet alleen leiden tot heerlijke dromen bij de allerkleinsten want ook voor de leeftijdgroep van 5-12 zijn een aantal designs ontwikkeld.

Een primeur in de geschiedenis van het behang is het totaalaanbod van de kids@home collectie: naast de meer dan 40 behangdesigns bevat de collectie ook zelfklevende boorden en maxi stickers die de kinderkamer in een prachtig filmdecor zullen omtoveren. Een waar plezier is het om uit dit brede aanbod te kiezen, maar desalniettemin een moeilijke keuze, want ze zijn allemaal even verleidelijk! Het behangboek, waarin alle designs zijn opgenomen, geeft om de keuze wat te vergemakkelijken talrijke suggesties voor combinaties naar ieders smaak.

Funinvest speelt met de nieuwe kids@home collectie in op de revival van het behang en in het bijzonder op de trend om verf en behang te combineren.

En neen, behangen is helemaal niet zo moeilijk. Hierna volgen enkele handige tips bij het behangen:

- Voor een kamer van 20 m² met een standaardhoogte heeft u ongeveer 5 à 6 rollen nodig van 53 cm x 10 m. De winkelier rekent het perfect voor u uit.

- Na het inpappen van het behang minimum 5 minuten wachten alvorens het tegen de wand te kleven.

- Combineer behang met verf. Het maakt de kamer supergezellig en minder druk. Een sticker of lampje in hetzelfde design als het behangpapier maakt dat alles een mooi geheel vormt.

De kids@home collectie is te koop bij de betere speciaalzaken.


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.pngNieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Bestel jouw woonfavorieten bij onze partners