1164
Cirkus Cirkör

Jongleren, koprollen en schommelen. De nieuwe collectie van IKEA moedigt kinderen aan om hun innerlijke circusartiest te ontdekken. Alle producten – van een jongleerset tot een trapeze schommel - zijn ontworpen in samenwerking met Cirkus Cirkör, een Zweeds hedendaags circus. Vanaf april verkrijgbaar bij alle winkels van IKEA.

“Spelen is essentieel voor de ontwikkeling van een kind, maar door computers en videogames wordt het steeds moeilijker om ze in beweging te houden. Met deze nieuwe collectie stimuleren we kinderen om te spelen, bewegen en hun motorische vaardigheden te ontwikkelen, terwijl je huis een creatieve en leuke plek wordt. Alle producten zijn geïnspireerd op het circus en voldoen aan de strengste kwaliteits- en veiligheidseisen”, aldus Martin Sanne, Sales leader Kinderland IKEA.

Vallen en opstaan
Een circusartiest word je natuurlijk niet zomaar, dat gaat met vallen en opstaan. Gelukkig biedt IKEA uitkomst met de PLUFSIG gymmat. Zo kunnen kinderen hun handstand oefenen zonder zich te bezeren. Klaar met spelen? De mat is in een handomdraai op te vouwen en op te bergen.

Ondersteboven
Schommelen, zwaaien of ondersteboven hangen, kinderen kunnen niet stil blijven zitten bij het zien van de GUNGGUNG schommel. Gemaakt van 100% polyester en geïnspireerd op het duurzame materiaal dat wordt gebruikt in de zeilwereld en professionele acrobatiek. De trapeze schommel is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

Jongleren
Jongleren helpt kinderen om zich te concentreren en hun coördinatievermogen te trainen. Met de TRÄNING jongleerset kunnen ze naar hartenlust oefenen. Bovendien bieden de kleurrijke kegels, ballen en ringen nog veel meer mogelijkheden. Van bowlen tot ringgooien.

De producten zijn vanaf april verkrijgbaar bij alle winkels van IKEA, daarnaast zijn er meer dan 7.000 producten verkrijgbaar via de webwinkel op IKEA.nl.


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.pngNieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners