509
Ga op ruimtereis met de kindercollectie van IKEA 2023

De interesse van kinderen is grenzeloos, net zo grenzeloos als het heelal is. Daarom prikkelde de AFTONSPARV collectie over het heelal, alle zintuigen van onze kleintjes. De collectie is geïnspireerd op het heelal vol met speelgoed en kinderaccessoires. En zoals we van onze Scandinavische grootgrutter gewend zijn tegenwoordig; naast het heelal is ook aan de aarde gedacht. Alles is gemaakt van honderd procent gerecycled polyester, van de knuffeldieren tot de speelkleden.  

Junior adviseurs 

Hoe IKEA tot deze kindercollectie is gekomen? Door deze kleine orakeltjes zelf te raadplegen! Kinderen bleken buitengewoon geïnteresseerd in het heelal en zaken als aliens. Een knuffel in die vorm kon dan ook niet ontbreken, net als een pluchen ruimteschip. Nog niet uitgeknuffeld? De AFTONSPARV collectie omvat ook een beer, konijn en een kat. Allemaal omgetoverd tot echte astronaut-dieren. En hygiëne? Daar is ook aan gedacht, de knuffels zijn eenvoudig te wassen.  

Nooit meer bang in het donker 

ikea-kinderkamer-ruimtereis-31.jpg

Slapen in het donker kan soms een beetje spannend zijn, maar met het nachtlampje in de vorm van een raket kan iedere ruimtereiziger rustig in slaap vallen. De drie kleurstanden maken van iedere kinderkamer een subtiel verlichte ruimte, ook geschikt om dus rustig mee in slaap te dommelen. Maar ook een lamp in de vorm van een echte planeet is een leuke eyecatcher op een kinderkamer. Met witte pootjes en een lichtgevende ring lijkt de planeet door de kamer te zweven, helemaal passend in een echte astronautenkamer! 

De grootste lancering 

Wat mag er natuurlijk écht niet ontbreken wanneer je een heelal collectie ontwerpt? Een heuse raket! Een speeltent in de vorm van een raket staat dan misschien ook wel centraal binnen deze AFTONSPARV lijn van IKEA. Gemaakt van 70% gerecycled karton, dus helemaal duurzaam én naar eigen inzicht te versieren door de mini-astronaut zelf.  

ikea-kinderkamer-ruimtereis-05.jpg

Is jouw kleine ontdekkingsreiziger ook toe aan een nieuwe of gepimpte slaapkamer? Dan is de AFTONSPARV collectie perfect om zijn of haar dromen en ideeën verder te prikkelen. De collectie zal de interesse in de wereld vergroten en vele uren speelplezier opleveren. De collectie is vanaf oktober 2023 in de winkels verkrijgbaar, dus ideaal om een schoen mee te vullen of onder de kerstboom te leggen!


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners