974
Geen vakantie dit jaar? Investeer in een nieuwe slaapkamer!
Gepubliceerd: 07-07-2020

Tijdens de coronacrisis twijfelen steeds meer mensen om op zomervakantie te gaan. Is dit jaar wel de juiste periode om op vakantie te gaan? Loop ik dan niet meer risico en is het niet verstandiger om wellicht dit jaar dichter bij huis op vakantie te gaan of gewoon een jaartje over te slaan?Je wilt je vakantiegeld toch goed besteden, misschien is het dan een leuke optie om je slaapkamer eens goed onder handen te nemen. Voor een relatief lage prijs kun je al een complete slaapkamer kopen (Tweepersoonsbed, kledingkast en nachtkastjes).

Verschillende stijlen en prijsklassen complete slaapkamers

Complete slaapkamers zijn leverbaar in verschillende stijlen. Gaat jouw voorkeur naar een landelijke of industriële stijl? Of heb je liever een strakke en moderne slaapkamer? De mogelijkheden zijn eindeloos! Ook het aantal extra accessoires verschillen per collectie. Zo kan het type kast verschillen tussen een draaideurkast, zweefdeurkast of schuifdeurkast en kunnen aanvullende accessoires anders zijn. Wil je graag meer inzicht in de collecties, bekijk dan de slaapkamercollecties.

inspiratiebrochures1.png

Voordelen van slaapkamersets


Het kopen van een complete slaapkamer heeft vele voordelen. Het is natuurlijk heel gemakkelijk om in één keer een gehele slaapkamer te kopen. Niet langer zoeken naar een apart bed, kledingkast of nachtkastjes, maar gemakkelijk alles samen bestellen.

slaapkamerset2.jpg

Ten tweede creëer je natuurlijk een prachtige sfeervolle slaapkamer met meubilair wat op elkaar aansluit. Net zoals je woonkamer heb je een bepaalde stijl. Hoe beter deze stijl op elkaar aansluit hoe beter specifieke elementen naar voren komen. In de slaapkamer creëer je eenvoudig een prachtige sfeer door een gehele slaapkamerset te kopen.

Ten derde profiteer je van lage prijzen. Een groot voordeel van slaapkamercollecties is de lage prijs. Doordat de leverancier de gehele sets tegen lagere prijzen kan inkopen scheelt dit jou ook in de portemonnee.

Hoge kwaliteit& gratis bezorging

De slaapkamercollecties zijn van Duitse kwaliteit. Degelijk, robuust en een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. Wacht niet langer en profiteer dit jaar nog van een volledig nieuwe slaapkamerset. Bekijk Bedroomshop.nl voor alle collecties.

 

 

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide