1265
Bruno matras

Een goede nachtrust is voor iedereen van belang en daardoor is het belangrijk een goede matras te kopen. Het kopen van een nieuwe matras is echter altijd lastig. Je weet niet waar je op moet letter en ik de winkel word je overspoeld met allerlei termen, typen, materialen en merken. Daarnaast zijn de meeste kwalitatieve matrassen erg duur.

 

De oprichters van het bedrijf Bruno hoorde veel collega’s klagen over hun nachtrust en slechte dure matras, en dachten “dit moet anders kunnen!”. Na maanden van testen en ontwikkelen, hebben zij de perfecte matras gevonden! Door een geavanceerde formule, is het niet nodig te kiezen tussen allerlei verschillende hardheden, materialen of een matras die past bij je slaapgewoontes. Door hoogstaande materialen is de matras geschikt voor iedereen tussen ongeveer 50 en 110 kg en heeft het een lange levensduur.

De matras bestaat uit PU foam geïntegreerd met natuurlijk latex. Hierin zijn 7 speciale zones aangebracht, die het lichaam ontlasten en zorgen voor een comfortabele en gezonde slaaphouding. Deze geavanceerde combinatie zorgt ervoor dat iedereen lekker ligt, omdat de matras zich aanpast aan het lichaam.

De materialen die worden gebruikt zijn grotendeels natuurlijk en milieuvriendelijk. Bruno hecht hier veel waarde aan en houdt de productie ook dicht bij huis, waardoor er een hoge kwaliteit gewaarborgd blijft. Daarnaast is er een hoog aandeel van handwerk tijdens de productie, waardoor elke Bruno matras een uniek product is.

Niet alleen lig je heerlijk op de matras, ook heeft deze een prachtig design! De oprichters van Bruno hebben de matras voorzien van een strakke uitstraling, waarmee de Bruno matras zich differentieert van de doorsnee matras.

Door een slim ingericht bedrijfsmodel, kunnen ze deze hoogstaande matras aanbieden voor een eerlijke en scherpe prijs. Daarnaast biedt Bruno een geld-terug-garantie van 30 dagen, gratis verzending en 8 jaar garantie. Een bestelling is dus risicoloos. De service bij Bruno is eenvoudig en erg persoonlijk. Zo krijgt iedere klant een welkomstcadeautje en een handgeschreven brief.

Inmiddels benieuwd? Je vindt meer informatie op www.brunomatras.nl. Daar bestel je ook risicoloos en eenvoudig je eigen Bruno matras!

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners