1807
Voor een warme winter wil je Walra
Gepubliceerd: 15-10-2021

Die regenachtige dagen, daar moeten wij wel weer even aan wennen op de redactie. De heerlijke koude nachten inruilen voor de klamme en zweterige varianten van de zomer vinden we dan weer hélemaal prima.

Hoe dit komt? Doordat wij al jaren investeren in écht goede spullen om ons in te nestelen ’s avonds. En geloof ons; Dat maakt echt het verschil, tegenwoordig hebben wij élke avond zin om naar bed te gaan. Vooral in de letterlijke zin dan :-)

Mode voor je bed

Het is eigenlijk ook best wel gek, we geven met gemak veel geld uit aan dat ene leuke jurkje of dat prachtige paar schoenen. Oké, in de winter misschien dan nog aan een warme jas. Maar eigenlijk gebruik je weinig spullen zó intensief dan je bed en het bijbehorende beddengoed. Wanneer je het goed doet, lig je toch ministens 7 à 8 uur hier heerlijk bij te komen.

Als je dit besef laat indalen, ben je vaak al snel bereid om te investeren in kwaliteit. Het gaat er hier niet alleen om dat je voor dure merken gaat, maar ook vooral de kwaliteit van de gebruikte stoffen is van groot belang.

Stof tot nadenken

In de zomer zijn hele andere stoffen fijn dan in de winter, dit geldt ook voor beddengoed. Zo gebruiken wij in de winter veelal een heerlijk flanellen dekbedovertrek en een jersey hoeslaken. Dit zorgt voor een warm gevoel, zonder dat het zweterig wordt.

Maar de keuze is natuurlijk wel altijd persoonlijk, online vind je vele soorten en maten en zo vind je snel het hoeslaken wat bij jou past. Sowieso zijn wij fan van natuurlijke stoffen, zo is een 100% zacht en huidvriendelijk percaline katoenen dekbed ook zeker een aanrader. En kwalitatief hoogstaand katoen is ook altijd goed als basic.

Bedek je bedje goed

Het meest in het oogspringend item is bij beddengoed natuurlijk het dekbedovertrek. De basis is een molton met daarover een hoeslaken. Maar dan komt al snel het dekbedovertrek met bijpassende kussenslopen. Het is zeer persoonlijk wat je hier fijn bij vindt, maar een katoen combi met flanel is in de winterse kou echt heerlijk.

Maar ook met een extra goed gevoel je bed in stappen is tegenwoordig mogelijk door het gebruikt van gerecyclede materialen. Dit heeft niet elke aanbieder, maar bij Walra wel. Zo hebben zij de speciale Remade collectie die voor 70% uit gerecyclede katoensnippers vervaardigd is. Op die manier dragen ook zij hun steentje bij aan het verminderen van de textielberg. Sowieso vinden wij die webshop een dikke tip, ze hebben het meest warme en sfeervolle beddengoed tegen zeer prima prijzen. Houd je ook nog wat geld over om tóch die dure warme winterlaarzen te kopen. Iedereen blij!

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide