842
Verzorg jezelf in een heerlijke slaapkamer!

Je slaapkamer is de meest persoonlijke kamer in huis. Het is ook de kamer waar je de meeste tijd van de dag oftwel de nacht doorbrengt. Ondanks dat je het grootste deel van die tijd slaapt wil je toch juist van deze kamer een knusse ruimte maken.

 

Een slaapkamer hoeven we al lang niet meer alleen te gebruiken om te slapen. Het kan een fijne plek zijn om je even terug te trekken. Lekker languit op bed met een boek of misschien is jouw slaapkamer wel voorzien van een tv. Maar ook om lekker te tutten, bijvoorbeeld met make-up of voor de spiegel met je laatste nieuwe kledingstukken.

Als je een beetje ruime slaapkamer hebt kan je naast een bed en een kast misschien ook een mooi dressoir of fijne make-up tafel met een comfortabel stoeltje kwijt. Hoe fijn is het om met een gezellig muziekje op de achtergrond je uren voor te bereiden op een avondje uit of eindeloos te bellen met je beste vriendin.

Maar ook de slapende uurtjes willen we natuurlijk zo ontspannen mogelijk doorbrengen. Een goed bed is natuurlijk een must maar ook fijn beddengoed geeft al snel het gevoel van comfort en luxe.

Neem nou het dekbed. Dit is verkrijgbaar in vele materiaalsoorten. We kennen de wollen dekbedden, synthetische dekbedden en het donzen dekbed. De laatste is wel het meest gebruikte dekbed en is gevuld met dons. Dit geeft heerlijke warmte af en het is lekker licht. Ook is dons vochtregulerend en geeft een goede ventilatie.

Is de slaapkamer voor jou ook jouw favoriete plekje in huis? Voor ons zeker wel! Heerlijk uitrusten en ontspannen om vol energie weer aan een nieuwe dag te kunnen beginnen.

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners