De nieuwe najaar/wintercollectie van het Nederlandse bed- en badmodemerk Vandyck (sinds 1923) is sterk geïnspireerd door natuurlijke vormen en kleuren. Met speciale aandacht voor nachtblauw, de trendkleur van komend seizoen. Maar ook veel warme aardetinten, taupe, oker, marsala, parelmoer en marmer zijn in de collectie verweven.

 

Eveneens veel aandacht voor de materialen. Zo is de - afgelopen voorjaar gelanceerde - Vandyck Premium Collection uitgebreid met luxe satijnen, fraai geborduurde dessins en fijngeweven patronen. De designers van Vandyck hebben zich door stijlen en invloeden van over de hele wereld laten inspireren. Val heerlijk in slaap onder de dromerige Arabische vormen en kleurrijke Oosterse dessins uit de Pure Gold-serie. Of ontwaak omringd door de romantiek van Parijs, verwerkt in de Parisian Night-serie.

Met maar liefst vijftig onderscheidende en luxueuze dessins, onverdeeld in negen series, waaronder Labyrinth, Wild Woods, Cool Wool en Warm Romance, is iedere slaapkamer naar eigen inzicht te stylen, compleet met het vijfsterrengevoel van de luxe designhotels.

Ook leuk om te lezen